MENÜ

Fenerbahçe Beko harekete geçti! Çifte bomba birden

Bu sezon iddialı bir kadro kurarak yeniden hedeflediği EuroLeague şampiyonluğunu kazanmak isteyen Fenerbahçe Beko transferde uzun süredir sessizdi. Sarı Lacivertli ekip iki yıldız oyncuyu birden radarına aldı ve kısa zamanda transferleri duyurmak için harekete geçti.

Fenerbahçe Beko harekete geçti! Çifte bomba birden

Geçtiğimiz sezonu hayal kırıklığı şeklinde geçiren Fenerbahçe Beko'da bu sezon hedef hem EuroLeague hem de Türkiye'de kupalar kazanmak. Sarı Lacivertli ekip titiz bir çalışma yürütürken transfer çalışmalarında son dönemde bir hayli sessiz kaldı.

Haberin Devamı

Itoudis'in raporu doğrultusunda harekete eden Fenerbahçe Beko'da Sloukas'ın Panathinaikos'a gitmesinin ardından yeni hedeflere yöneldi. O hedeflerin başında da Sertaç Şanlı geliyor. Barcelona'dan ayrılan tecrübeli uzun için prensip anlaşmasına varıldığı öğrenildi.

Fenerbahçe Beko harekete geçti Çifte bomba birden

SERTAÇ ŞANLI'DAN VEDA

Milli basketbolcu Sertaç Şanlı, yollarını ayırdığı Barcelona için veda mesajı yayımladı.

Sertaç, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Çok özel tecrübeler edindim. Unutmayacağım, hayatım boyunca görüşmeye devam edeceğim arkadaşlıklar kazandım. Kendimi evimde gibi hissettiğim, şampiyonluk yaşadığım Barcelona'ya bugün itibarıyla veda ediyorum. Bana güvenen, destekleyen herkese ve özellikle de taraftarımıza çok teşekkür ederim. Kariyerime dönüp baktığımda her zaman güzel anılarla hatırlayacağım kulübüme veda zamanı. Hoşça kalın..." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe Beko harekete geçti Çifte bomba birden

HIGGINS İDDİALARI

Barcelona’daki geleceği belirsizliğini koruyan Cory Higgins için iki EuroLeague ekibinin takipte olduğu iddia edildi. Israel Hayom’un yaptığı habere ve Arel Ginsber’in aktardığı bilgiye göre temsilcimiz Fenerbahçe Beko ve Maccabi Tel Aviv, Amerikalı oyuncuya ilgi duyuyor.

İçerikte aktarıldığı kadarıyla Maccabi, kadroya katmayı planladığı Braian Angola’nın sağlık taramasında bazı sorunların çıkması üzerine alternatif çözüm arayışlarına girdi ve bu doğrultuda Higgins’i listesine aldı. İsrail ekibi, Angola’dan talep ettiği ek tıbbi testlerin sonuçlarına bağlı olarak yol haritasını şekillendirecek.

Fenerbahçe ve Higgins iddialarıyla alakalı bir detay verilmezken, sarı lacivertlilerin yalnızca Higgins’i takip altına aldığı ve oyuncunun Barcelona ile devam etmeyeceği bir senaryo oluştuğu takdirde devreye girmeyi planladığı belirtildi.

Fenerbahçe Beko harekete geçti Çifte bomba birden

Fenerbahçe Beko harekete geçti Çifte bomba birden

YORUM YAZ