MENÜ

Fenerbahçe Beko, EuroLeague'de Play-Off'u garantiledi!

Turkish Airlines EuroLeague'deki temsilcilerimizden Fenerbahçe Beko, 2 maçı kalmasına rağmen 33. haftanın ilk gününde rakiplerinin aldığı sonuçlar ile Play-Off'u garantiledi.

Fenerbahçe Beko, EuroLeague'de Play-Off'u garantiledi!

Turkish Airlines EuroLeague'deki temsilcilerimizden Fenerbahçe Beko, Play-Off'a kalmayı garantiledi. Sarı-Lacivertliler, 2 maçı kalmasına rağmen ilk 6 için yarıştaki rakiplerinden Maccabi Tel Aviv'in aldığı sonuçla bu haftaki maçına çıkmadan Play-Off'a kalmayı başardı.

Haberin Devamı

MACCABI KAYBETTİ, PLAY-OFF GELDİ!

32 maç sonunda 20 galibiyeti bulunan Fenerbahçe Beko, sezonu ilk 6 içerisinde bitirmeyi hedefliyordu. Sarı-Lacivertliler'in bu anlamda rakiplerinden Maccabi Tel Aviv, Barcelona ile deplasmanda oynadığı mücadeleyi 92-89 kaybetti ve 33 maç sonunda 19 galibiyette kaldı.

Fenerbahçe Beko, EuroLeaguede Play-Offu garantiledi

Rakibine karşı ikili averaj üstünlüğünü elinde bulunduran Fenerbahçe, Maccabi'nin yenilgisiyle Play-Off'u garantilemiş oldu.

Fenerbahçe Beko, EuroLeaguede Play-Offu garantiledi

Play-Off'ta ev sahibi avantajını ele geçirmek adına ilk 4 mücadelesini sürdürecek Fenerbahçe, iki takım adına da çok kritik mücadelede bir diğer temsilcimiz Anadolu Efes'i konuk edecek.

F.Bahçe Beko'nun maskotu Yellow Derya Uluğ'un sahnesinde!
YORUM YAZ