MENÜ

Fenerbahçe aradığı yerli ismi buldu: Onuralp Bitim

Bu sezon EuroLeague'de Final Four şansını son maçta kaybeden Fenerbahçe Beko yeni sezonun kadro planlaması için çalışmalara şimdiden başladı. Sarı Lacivertli ekibin gündemine ise sürpriz bir isim geldi. Onuralp Bitim...

Fenerbahçe aradığı yerli ismi buldu: Onuralp Bitim

Turkish Airlines EuroLeague playoff’larda elenen temsilcimiz Fenerbahçe Beko yeni sezon hazırlıklarına giriş yapıyor. Sarı lacivertliler son olarak Olympiacos’a Pire’de kaybederek playoff’larda 3-2 geri düşmüş, kupa hayallerine veda etmişti.

Haberin Devamı

EUROLEAGUE EKİPLERİ PEŞİNDE

Frutti Extra Bursaspor’da oldukça iyi bir sezon geçiren, takımın skor yükünü çeken isim Onuralp Bitim, Fenerbahçe Beko’nun radarına girdi. Ancak talibi bir tek onlar değil. Son çıkan haberlere göre bir başka EuroLeague takımı olan Valencia Basket de Bitim’i kadrosunda görmek istiyor.

Fenerbahçe aradığı yerli ismi buldu: Onuralp Bitim

FENERBAHÇE BİR ADIM ÖNDE

Onuralp’in Euroleague çıkış maddesi de göz önünde bulundurulduğunda THY Avrupa Ligi'ne gelecek sezon kesin katılım sağlayacak temsilcimiz Fenerbahçe Beko bu yarışta bir adım önde gözüküyor.

EN İYİ İKİNCİ 5'E SEÇİLDİ

Bursaspor formasıyla 7DAYS EuroCup arenasında da mücadele eden başarılı oyuncu, sezonun en iyi ikinci beşine seçilme başarısı da göstermişti.

24 yaşındaki milli oyuncunun Frutti Extra Bursaspor ile 2024 yazına kadar sözleşmesi bulunuyor. Ancak kontratında EuroLeague opsiyonu da mevcut. Öncelikli olarak Fenerbahçe Beko ve Valencia Basket’ten teklifler alan basketbolcunun yaz transfer sezonunda ismini daha çok duyacağız gibi.

Haberin Devamı

Fenerbahçe aradığı yerli ismi buldu: Onuralp Bitim

YORUM YAZ