MENÜ

Fenerbahçe- Anadolu Efes yarı finalde ilk raund

Fenerbahçe Beko ile Anadolu Efes, bugün 18.00'da oynanacak olan Türkiye Sigorta Basketbol SüperLigi'nde Play-Off yarı final maçında kozlarını paylaşacak.

Fenerbahçe- Anadolu Efes yarı finalde ilk raund

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde Play-Off yarı final heyecanı bugün oynanacak Fenerbahçe Beko ile Anadolu Efes eşleşmesi 1. maçıyla başlayacak. Her kulvarda karşı karşıya gelen iki ezeli rakip, bu kez de lig şampiyonluğu yolunda kozlarını paylaşacak.

Haberin Devamı

Son şampiyon Fenerbahçe Beko normal sezonu Türk Telekom'un ardından 2. sırada bitirirken, Euroleague'de üst üste 2 kupa kazandıktan sonra bu sezon Play-Off'un kapısından dönen Anadolu Efes de normal sezonu 3. sırada bitirmişti. İki takımda inişli çıkışlı bir dönemden geçti. Euroleague'de bekleneni alamayan temsilcilerimiz, ligde karşılaştıkları 2 maçtan 1 galibiyet ve 1 mağlubiyet çıkardı.

Fenerbahçe ve Efes en son 16 Mayıs'ta ligde karşılaşmış ve Lacivert Beyazlılar sahadan galip ayrılmıştı. Bu arada yarı final serisinde 3 galibiyete ulaşacak takım finale adını yazdıracak. Pınar KSK - T.Telekom serisi ise yarın başlayacak.

Fenerbahçe- Anadolu Efes yarı finalde ilk raund

YORUM YAZ