MENÜ

'F.bahçe'yi yenecek güçteyiz'

Beko Basketbol Ligi ekiplerinden Pınar Karşıyaka'nın genel menajeri Levent Türknas, play-off'ta eşleşdikleri Fenerbahçe Ülker'i yenecek ve eleyecek güçte olduklarını söyledi.

'F.bahçe'yi yenecek güçteyiz'

Beko Basketbol Ligi ekiplerinden Pınar Karşıyaka’nın genel menajeri Levent Türknas, play-off ilk turunda karşılaşacakları Fenerbahçe Ülker’i yenip turu geçebilecek güç ve inançlarının olduğunu belirtti.

Türknas, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligde bugün oynanan TOFAŞ-Banvit maçının ardından play-off ilk turunda Fenerbahçe Ülker ile eşleştiklerini, rakipleriyle ilk maçı deplasmanda oynayacaklarını söyledi.

Anadolu Efes galibiyetiyle lige döndüklerini kaydeden Türknas, şöyle konuştu: "Müthiş bir sezon geçiriyoruz. Bu sene ligde yenmediğimiz takım kalmadı. İzmir’de Fenerbahçe Ülker, Galatasaray Medical Park, Beşiktaş ve Anadolu Efes’i mağlup etmeyi başardık. Play-off’ta rakip hiç önemli değildi. Fenerbahçe Ülker’in bütçe olarak gücü ortada, kaliteli oyuncuları var. Ancak onları yenip turu geçebilecek gücümüz ve inancımız var. İlk maçı deplasmanda oynayacağız. Bu müsabakayı kazanmamız halinde yarı finale çıkmayı başarırız. Muhteşem taraftarımızın da bize verdiği destekle geçemeyeceğiz takım yok."

Türknas, erteleme maçlarında 13 Mayıs Pazartesi günü Olin Edirne ile deplasmanda, 15 Mayıs Çarşamba günü ise İzmir’de Erdemir karşılaşacaklarını belirterek, "Her iki maçta bizim için prestij öneminde. Fakat yine de kazanmak istiyoruz" dedi.

Haberin Devamı

AA

YORUM YAZ