MENÜ

EuroLeague'de kader günü! (Olympiakos - Fenerbahçe Beko)

Fenerbahçe Beko, Euroleague'de 'Final-Four' biletini almak için bugün Play-Off'ta 5. ve son maça çıkacak. Yunanistan deplasmanındaki mücadelede Sarı Lacivertliler, normal sezonun lideri Olympiakos'u bir kez daha mağlup ederek yoluna devam etmeye çalışacak.

EuroLeague'de kader günü! (Olympiakos - Fenerbahçe Beko)

Euroleague'de Fenerbahçe Beko, Final-Four biletini alabilmek için Yunanistan deplasmanında Olympiakos ile mücadele edecek. 2-2 eşitliğin olduğu seride bugün oynanacak karşılaşmayı kazanan takım, Final Four'a yükselme başarısı gösterecek.

Haberin Devamı

Normal sezonu 24 galibiyet 10 mağlubiyet ile ilk sırada tamamlayan Olympiakos, saha avantajına sahip olduğu seride ilk maçı 79-68 kazanırken 2. maçta zafer Kanarya'nın olmuştu. Saha üstünlüğünü İstanbul'a taşıyan Sarı-Lacivertliler, taraftarı önünde iki maçta da iyi performans ortaya koysa da, serinin 3. maçını Sloukas'ın son saniye üçlüğüyle kaybetti. 5 Mayıs'taki mücadele ise Olympiakos'a geçit vermeyen Fenerbahçe seriyi eşitleyerek, Final-Four şansını 5. maça taşıdı.

EuroLeaguede kader günü (Olympiakos - Fenerbahçe Beko)

Tek eksik Devin Booker

Play-Off serisi 5'inci maçında Fenerbahçe Beko'da tek eksik var. Sarı-lacivertli ekipte sakatlığı devam eden Devin Booker, bu karşılaşmada forma giyemeyecek. Sakatlığını atlatan ve takımla idmanlara başlayan Scottie Wilbekin, 4'üncü maçın kadrosunda yer almış ancak coach Itoudis, tecrübeli oyuncuya süre vermemişti. Sarı Lacivertli ekipte sakatlığını atlatan bir diğer isim Nemanja Bjelica'nın ise Itoudis'in tercih etmesi durumunda maç kadrosunda yer alması bekleniyor.

Haberin Devamı

EuroLeaguede kader günü (Olympiakos - Fenerbahçe Beko)

'Çok istekli ve kararlıyız'

Takımının istekli ve kararlı olduğuna vurgu yapan coach Dimitris Itoudis, “Seride son maça çıkıyoruz. Zor olacağının bilincindeyiz. Olympiakos saha avantajına sahip ve favori olan taraf. Ama takım olarak bir planımızın olduğunu kanıtladık. Kazanmak ve bunun için sonuna dek savaşmak istiyoruz. Elbette Olympiakos’un çok iyi birtakım olduğunu ve özellikle evlerinde etkili olduklarının bilincindeyiz. Orada kazanmak gerçekten zor. Ancak dediğim gibi; gerçekten çok istekli ve kararlıyız” dedi.

EuroLeaguede kader günü (Olympiakos - Fenerbahçe Beko)

EuroLeaguede kader günü (Olympiakos - Fenerbahçe Beko)

YORUM YAZ