MENÜ

EuroLeague'de Final Four eşleşmeleri belli oldu

Turkish Airlines EuroLeague'de 2022-23 sezonunun Play-Off etabı geride kaldı ve Final Four'a yükselen takımlar belirlendi.

EuroLeague'de Final Four eşleşmeleri belli oldu

Turkish Airlines EuroLeague'de büyük çekişmeye sahne olan Play-Off etabı tamamlandı. Artık gözler Final Four heyecanına çevrildi.

Haberin Devamı

3 SERİ SON MAÇA KALDI!

EuroLeague'in Play-Off etabı eşi benzeri görülmemiş bir çekişmeye sahne oldu. Sadece Barcelona'nın Zalgiris Kaunas'ı 3 maç sonunda kayıpsız geçtiği serilerin 3'ü 5 maçta noktalandı.

EuroLeaguede Final Four eşleşmeleri belli oldu

Barcelona'nın ardından temsilcimiz Fenerbahçe Beko'yu eleyen Olympiakos, Maccabi Tel Aviv'i saf dışı bırakan Monaco ve Zeljko Obradovic yönetimindeki Partizan karşısında 2-0'dan geri gelen Real Madrid; Final Four'a yükselen ekipler oldu.

İŞTE EŞLEŞMELER

EuroLeague'de Play-Off etabının sona ermesiyle birlikte eşleşmeler de belirlenmiş oldu. İşte Final Four'da kupaya uzanmak adına oynanacak yarı final eşleşmeleri:

Olympiakos - Monaco

Real Madrid - Barcelona

EuroLeaguede Final Four eşleşmeleri belli oldu

BÜYÜK HEYECAN KAUNAS'TA

EuroLeague'de 2023 Final Four'u Litvanya'nın başkenti Kaunas'ta gerçekleştirilecek. Organizasyon, 19-21 Mayıs tarihleri arasında oynanacak. Yarı finaller 19 Mayıs Cuma günü yerel saat ile 18:00 ve 21:00'da oynanacak. Üçüncülük maçı 21 Mayıs Pazar günü yerel saat ile 17:00'da, şampiyonluk maçı ise yerel saat ile 20:00'da gerçekleşecek.

Haberin Devamı

 

EuroLeaguede Final Four eşleşmeleri belli oldu

YORUM YAZ