MENÜ

Euroleague'de Fenerbahçe Beko'ya karşı rekor kırdı!

Fenerbahçe Beko, Turkish Airlines Euroleague'in 32'nci haftasında Cazoo Baskonia deplasmanından 92-69'luk mağlubiyetle ayrıldı. İspanyol ekibinde Sırp yıldız Vanja Marinkovic rekor kırdı.

Euroleague'de Fenerbahçe Beko'ya karşı rekor kırdı!

Turkish Airlines Euroleague'in 32'nci haftasında Cazoo Baskonia, Fenerbahçe Beko ile karşı karşıya geldi. Heyecan dolu mücadele İspanyol ekibinin farklı galibiyetiyle tamamlandı.

Haberin Devamı

Cazoo Baskonia'nın Sırp yıldızı Vanja Marinkovic maçın kilit adamı oldu. Tecrübeli basketbolcu rekor kırdı ve Fenerbahçe Beko galibiyetinde başrol oynadı.

EKSİKLER DİKKAT ÇEKTİ

Sarı-lacivertlilerde tedavi süreçleri devam eden Metecan Birsen ve Scottie Wilbekin’in yanı sıra, Tofaş karşılaşmasında sol bacak kalf bölgesinden sakatlık yaşayan Melih Mahmutoğlu ve bireysel idmanlara başlamasına rağmen henüz takım idmanlarına dahil olmayan Dyshawn Pierre bu maçta forma giyemedi.

FENERBAHÇE'DEN İLK ÇEYREKTE YÜKSEK SKOR

Fenerbahçe Beko, İspanya'daki maça inanılmaz bir performansla giriş yaptı. Sarı-lacivertliler, ilk çeyrekte rakibi karşısında 27-25'lik bir üstünlük kurdu. Hücumda etkili gözüken Fenerbahçe Beko'da Johnathan Motley 8 sayıyla ilk çeyrekte etkisini hissettirdi.

Haberin Devamı

İLK YARIYI ÜSTÜN KAPATTIK

İspanya'daki heyecan dolu maçın ikinci çeyreğinde Fenerbahçe'de Carsen Edwards etkisini hissetirdi. Amerikalı guardın etkili performansı sonrası Fenerbahçe Beko ilk yarıyı üstün kapattı. İlk yarı sonunda Fenerbahçe Beko, Cazoo Baskonia'ya 44-38'lik üstünlük kurdu.

Fenerbahçe Beko'da ilk yarıda en skorer isimler şu şekilde sıralandı: Carsen Edwards 14, Johnathan Motley 10, Tarık Biberovic 7.

BASKONIA'DAN GERİ DÖNÜŞ

Cazoo Baskonia maçın üçüncü çeyreğine iyi bir başlangıç yaptı. İspanyol ekibi ikinci yarıda taraftarının da desteğiyle Fenerbahçe Beko karşısında bir anda ritim tuttu. Cazoo Baskonia, 60-58'lik skorla son çeyreğe üstün girdi.

BASKONIA'DAN FARKLI ZAFER

Cazoo Baskonia maçın son çeyreğinde de bıraktığı yerden devam etti. İspanya temsilcisi, sarı-lacivertliler karşısında farkı iyice açtı. Vanja Marinkovic'in bulduğu 3 sayılık isabetler farkın daha da açılmasını sağladı. Fenerbahçe Beko'da Hayes 5 faulle oyun dışında kaldı. Karşılaşma ev sahibi ekibin 92-69'luk zaferiyle tamamlandı.

REKOR KIRDI

Cazoo Baskonia'nın Sırp yıldızı Vanja Marinkovic, Fenerbahçe Beko karşısında 35 sayı üretti. Sırp basketbolcu, kariyer rekorunu kırdı. Fenerbahçe Beko'da Johnathan Motley'in 18 sayılık performansı mağlubiyeti engelleyemedi.

Haberin Devamı

ITOUDIS: ÇOK KÖTÜYDÜK

Fenerbahçe Beko Başantrenörü Dimitris Itoudis, maçın kırılma anını 3. çeyrek olarak yorumladı. Yunan başantrenör flaş röportajda, "Baskonia'ya tebrikler. 3. çeyrekte çok kötüydük. Çok fazla serbest atış, boş atış kaçırdık" dedi.

Skorer

YORUM YAZ