MENÜ

Euroleague’de artık gözler Play-In’de!

Euroleague’de son 1 haftaya girilirken, aralarında Fenerbahçe Beko’nun yer aldığı Play-Off’a direkt kalan 6 takım netleşti. Kupada gözler, Anadolu Efes’in bulunduğu, çeyrek finalin son biletini alacak takımları belirleyecek Play-In’e çevrildi.

Euroleague’de artık gözler Play-In’de!

Euroleague’de normal sezonun sonuna gelindi... 33. hafta geride kalırken, iki temsilcimiz; Fenerbahçe Beko ile Anadolu Efes’in mücadele ettiği maçın ardından, Play-Off’a direkt kalacak takımların yer aldığı ilk 6 içinde yer alan Kanarya 82-80 sahadan yenik ayrılsa da, rakiplerinin aldığı sonuçlara sonrası, yerini korudu ve çeyrek final biletini cebine koydu. Anadolu Efes ise çeyrek final yolunda kalan maçlarını kazanması gerekiyordu. Nitekim, LacivertBeyazlılar bu yolda, Fenerbahçe deplasmanda kritik bir zafere imza attı ve çeyrek finale gidecek son 2 takımı belirleyecek, 7. ve 10. sıradaki takımların mücadele edeceği Play-In şansını sürdürdü.

Haberin Devamı

İşini şansa bırakmamak için kazanmak şart

Ancak henüz işi bitmedi. Anadolu Efes’in 11 Nisan’da ağırlayacağı Kızılyıldız’ı yenmesi gerekiyor. Öte yandan Milli Takım’ın başarılı çalıştırıcısı Ergin Ataman, sezon başında diplerden aldığı Panathinaikos’un Play-Off’lara direkt gitmesini sağlarken Euroleague’de Real Madrid, Monaco, Barcelona ve Olympiakos da Play-Off’u garantileyen takımlar oldu. Gözler şimdi, Play-In’e çevrildi. Play-In kalması muhtemel Maccabi’nin yanı sıra Baskonia, Bologna, Anadolu Efes mevcut durumu korumaya çalışırken Partizan ve Milano ise Play-In için son şansını deneyecek.

Euroleague’de artık gözler Play-In’de

YORUM YAZ