MENÜ

Euroleague, efsane koç Ivkovic'i onurlandırdı

Dusan Ivkovic’in 48 yıllık antrenörlük kariyerini noktalama töreni basketbol severlere eşsiz bir gece yaşattı.

Euroleague, efsane koç Ivkovic'i onurlandırdı

73 yaşındaki efsane koç Dusan Ivkovic, jübile maçı öncesi Euroleague tarafından duygusal bir maç önü seremonisi ile onurlandırıldı.

Euroleague Başkası ve CEO’su Jordi Bertomeu tarafından Dusan Ivkovic’e “Euroleague Basketbol Efsanesi” ödülü takdim edildi. Bu ödül ile birlikte Dusan Ivkovic; Theo Papaloukas, Juan Carlos Navarro, Ramunas Siskauskas, Sarunas Jasikevicius, Dimitris Diamantidis ve Mirsad Türkcan’ın yer aldığı Euroleague Basketbol Efsanaleri listesine giren ilk koç oldu.

Ivkovic’in vedası spor dünyası adına son derece değerli bir yıldızlar geçidine sahne oldu. Ünlü tenisçi Novak Djokovic, eski oyuncular Mirsad Türkcan, Theo Papaloukas, Dino Radja, Zarko Paspalj, Drazen Dalipagic, Efthimios Rentzias, Predrag Danilovic, Dejan Tomasevic, Zoran Cutura, Nenad Krstic, Dragan Tarlac, Joe Arlauckas törene katılan isimlerdi.

Euroleague, efsane koç Ivkovici onurlandırdı



Dusan Ivkovic ile saha dışında da değerli dostlukları bulunan Zeljko Obradovic, Dimitris Itoudis, Jure Zdovc, Sasha Djordjevic de törende yer alan isimler arasındaydılar.

Euroleague, efsane koç Ivkovici onurlandırdı



Olympiakos takımının yanında Victor Khryapa, Kyle Hines, Kostas Sloukas, Thomas Heurtel, Pero Antic, Marko Keselj, Vasilije Micic, Nikos Zisis, Stefan Markovic, Boban Marjanovic, Bogdan Bogdanovic, Dario Saric, Furkan Korkmaz, Lazaros Papadopoulos gibi önemli oyuncular da Ivkovic adına parkedeydiler.


Haberin Devamı
YORUM YAZ