MENÜ

Errick McCollum, 1 yıl daha Pınar Karşıyaka'da!

Pınar Karşıyaka, Errick McCollum ile yeniden anlaştı ve 35 yaşındaki guard ile 1 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı.

Errick McCollum, 1 yıl daha Pınar Karşıyaka'da!

Tarihinde 3. kez Basketbol Süper Ligi'nde şampiyonluk kupasını kaldırmak için mücadele eden Pınar Karşıyaka, İstanbul'da 2, İzmir'de 1 kez Anadolu Efes'e mağlup olup seriyi 3-0 geride tamamladı. Süper Lig ve FIBA Şampiyonlar Ligi'nde başarılı bir dönem geçiren İzmir ekibi, önümüzdeki sezonun çalışmalarına başladı ve iç transferde önemli bir hamle yaptı.

Haberin Devamı

Errick McCollum ile 1 yıl daha

Karşıyaka, takımın en önemli isimleri arasında yer alan Errick McCollum yeniden anlaştı. Kaf-Kaf, 35 yaşındaki guard ile 1 yıllık sözleşme imzalandığını duyurdu. Kulüpten yapılan açıklamada; "2022-23 sezonunda kadromuzda yer alan Errick McCollum, 1 yıl daha Pınar Karşıyaka'mızda!" ifadeleri kullanıldı.

Errick McCollum, 1 yıl daha Pınar Karşıyakada

Final yolunda önemli katkı

Ülkemizde daha önce Galatasaray ve Anadolu Efes gibi önemli takımların da formasını terleten Errick McCollum, geçtiğimiz yaz VTB Ligi ekibi Lokomotiv Kuban’dan ayrılarak Pınar Karşıyaka’ya transfer olmuştu. McCollum, takımının Basketbol Süper Ligi’nde finale yükselmesinde çok büyük rol oynamıştı.

36 maça çıktı

Geçtiğimiz sezon toplam 36 Basketbol Süper Ligi müsabakasında süre alan Errick McCollum, maç başına 19.0 sayı, 3.0 ribaund ve 4.9 asist ortalamaları ile mücadele etti.

Haberin Devamı

Errick McCollum, 1 yıl daha Pınar Karşıyakada

YORUM YAZ