MENÜ

Ergin Ataman'ın ilk transferi Fenerbahçe'den

Anadolu Efes ile sayısız başarı yakalamasının ardından sürpriz bir tercihle Yunan ekibi Panathinaikos'un başına geçen Ergin Ataman ilk takviyesini Fenerbahçe'den gerçekleştirdi.

Ergin Ataman'ın ilk transferi Fenerbahçe'den

EuroLeague’de başantrenörlük görevine Ergin Ataman’ı getiren Panathinaikos ilk transferini Fenerbahçe'den gerçekleştirdi.

Haberin Devamı

Yunan ekibi, geçtiğimiz sezon G-League’de Fenerbahçe Beko’ya transfer olan Kostas Antetokounmpo’yu iki yıllığına renklerine bağladı.

KOSTAS'IN PERFORMANSI

Geçtiğimiz sezonun ortasında NBA serüvenini noktalayarak Fenerbahçe’ye transfer olan Antetokounmpo, koç Dimitris Itoudis’in Yunanistan Milli Takımı’ndan da öğrencisi olmasına karşın süre bulmakta zorlanmıştı.

Fenerbahçe formasıyla toplam 14 EuroLeague karşılaşmasında sahne alan Yunan uzun, maç başına 2.8 sayı, 0.8 ribaund ve 0.4 asist gibi hayal kırıklığı yaratan ortalamalarla mücadele etmişti.

Basketbol Süper Ligi’nde ise sadece 3 maçta süre bulan Antetokounmpo, maç başına 7.7 sayı ve 5.0 ribaund ortalamaları tutturmuştu.

EuroLeague’de 2021-22 sezonunda ASVEL’de de forma giyen 25 yaşındaki oyuncu, 2022-23’de G-League ekibi Windy City Bulls‘ta 11.7 sayı, 6.3 ribaunt, 1.6 asist ortalamaları yakalamıştı.

Haberin Devamı

FRANSIZLAR DEVREYE GİRDİ

Ergin Atamanın ilk transferi Fenerbahçeden

YORUM YAZ