MENÜ

Ergin Ataman'dan Fenerbahçe'ye transfer çalımı! Çılgın maaş

Fenerbahçe'nin uzun süredir peşinde olduğu yıldız oyuncu için son anda Ergin Ataman'ın takımı Panathinaikos devreye girdi ve deneyimli oyuncu için dev bir maaş bütçesi önererek Sarı Lacivertliler'e transfer çalımı gerçekleştirdi. İşte ayrıntılar...

Ergin Ataman'dan Fenerbahçe'ye transfer çalımı! Çılgın maaş

EuroLeague ekiplerinden Olympiakos ile anlaşmaya varamayan ve Yunan ekibine veda eden Kostas Sloukas'ın transferinde sıcak gelişmeler yaşanıyor. Yunan oyun kurucu ile Fenerbahçe anlaşmak üzereyken sürpriz bir hamle geldi.

Haberin Devamı

FENERBAHÇE'Yİ ELEDİ

EuroLeague'in play-off yarı final 3. maçında Fenerbahçe Beko, Yunan temsilcisi Olympiacos'a son saniyede mağlup oldu. Sarı-lacivertli ekibin eski oyuncusu Sloukas, Olympiacos'un galibiyet sayısını attı.

Maçın son bölümüne kadar kıyasıya rekabet devam ederken son çeyrek adeta alev aldı. Sürekli dengede giden maçın son anlarında kazananı belli edecek anlarda Guduric sorumluluğu aldı ve 3.9 saniye kala Fenerbahçe Beko'yu öne geçiren basketi kaydetti. Son anlarda iyi bir savunma yapmayı bekleyen sarı-lacivertlileri yıkan isim ise eski oyuncuları Kostas Sloukas oldu.

Ergin Atamandan Fenerbahçeye transfer çalımı Çılgın maaş

KOŞARAK GİTMESİ TARAFTARLARI SİNİRLENDİRDİ

Son saniye basketini atmasının ardından Kostas Sloukas büyük bir sevinç yaşamış ve koşarak soyunma odasına gitmişti. Öte yandan maçın ardından Sloukas'ın basket öncesinde steps yaptığı ve hakemlerin bunu kaçırdığı ortaya çıktmıştı.

Haberin Devamı

GEÇTİĞİMİZ SEZON PERFORMANSI

Geçtiğimiz sezon toplam 36 EuroLeague müsabakasında süre bulan Kostas Sloukas, maç başına 11.0 sayı ve 5.6 asist ortalamaları ile mücadele etmişti.

FENERBAHÇE PEŞİNDEYDİ

2015 ila 2020 yılları arasında Fenerbahçe’de oynayan Kostas Sloukas, sarı-lacivertli formayla bir EuroLeague şampiyonluğu ve üç Türkiye Ligi şampiyonluğu elde etmişti. 2020 yılında eski Olympiakos’a geri dönen tecrübeli oyuncu, kulübün EuroLeague’de üst üste iki kez Final Four oynamasına katkıda bulunmuştu.

Tecrübeli basketbolcu sözleşme görüşmelerinde Olympiakos ile anlaşmaya varamayınca takımdan ayrılmaya karar vermişti. Sonrasında Yunan oyun kurucu için Fenerbahçe devreye girmiş ve transferde önemli aşama kaydetmişti ancak son anda sıcak bir gelişme yaşandı.

Ergin Atamandan Fenerbahçeye transfer çalımı Çılgın maaş

SON ANDA DEVREYE GİRDİ, ÇILGIN TEKLİF

Eurohoops'ta yer alan habere göre Panathinaikos‘un Başkanı Dimitris Giannakopoulos, Sloukas Olympiakos’tan ayrılmadan bir gün önce oyuncuyla iletişime geçti. Fenerbahçe ile anlaşma masada olmasına rağmen üç yıl için 10 milyon euroluk inanılmaz bir teklif yapan Panathinaikos, yıldız oyuncuyla anlaşmaya vardı.

Ergin Atamandan Fenerbahçeye transfer çalımı Çılgın maaş

KULÜP BİNASINA GELDİ

SDNA'nın haberine göre ise Kostas Sloukas, Panathinaikos kulüp binasına giriş yaptı. 33 yaşındaki oyuncu, Dimitris Giannakopoulos ile görüştü.

Haberin Devamı

RESMİ AÇIKLAMA 

Ardından resmi açıklama da gecikmeden geldi ve Panathinaikos, Kostas Sloukas'ı 3 yıllığına renklerine bağladığını açıkladı.

Ergin Atamandan Fenerbahçeye transfer çalımı Çılgın maaş

TARİHİ TRANSFER

Bir Olympiakos efsanesi olan Sloukas'ın Panathinaikos forması giyecek olması da Yunan basketbolseverlerin gündemini bir hayli meşgul edecek gibi gözüküyor. Yıldız oyuncunun bu kararı Yunanistan'da oldukça büyük ses getirdi. 

Ergin Atamandan Fenerbahçeye transfer çalımı Çılgın maaş

YORUM YAZ