MENÜ

Ergin Ataman sezon başı direkten dönmüş!

Galatasaray Odeabank’ın tarihi Eurocup zaferinin ardından son derece zorlu bir süreç yer alıyor. Şampiyonluğu geldiği sezonun ilk günlerinde yaşananlar ise zaferi adeta ‘mucize’ olarak tanımlatıyor.

Ergin Ataman sezon başı direkten dönmüş!

Galatasaray, sezon başında kulübün sponsorunu belirleme konusunda oldukça zorlu bir süreç geçirdi. Görüşmelerin ardından Odeabank ile el sıkışıldı ve sezon planlanması başlatıldı.

Topsakal çalışmak istemedi!

Basketbol Şubesi Sorumlusu Can Topsakal, Başantrenör Ergin Ataman ile son derece kritik bir toplantı gerçekleştirdi. Topsakal, Ergin Ataman’la çalışmak istemediğini söyledi.

Can Topsakal, Ataman’a Saša Obradović’i takımın başına getirmek istediğini söyledi. Sırp koçla 200 bin euro’ya anlaştığını belirten Can Topsakal, Obradovic’in daha düşük bütçeyle daha iyi kadro kuracağını öne sürdü.

Ergin Ataman-Can Topsakal zirvesi bu soğuk havada geçti ve Ataman, kulüpten ayrılık hazırlıklarına başladı.

Ancak devreye Başkan Dursun Özbek girdi… Özbek, Ergin Ataman’ı arayarak, “Hoca sen takımın başında kalıyorsun. İstediğin takımı da kuracaksın ve takımınla büyük başarılar kazanacaksın” dedi.

Başkan Dursun Özbek’in Ataman’ı ikna etmesinin ardından sezon planlamasına geçildi ve son derece çetin geçen sezonda Sarı-Kırmızılılar, tarihi Eurocup şampiyonluğunu yakaladı. (Basket Dergisi)

Haberin Devamı
YORUM YAZ