MENÜ

Ergin Ataman çılgına döndü, maçtan atıldı! Sezona kötü başlangıç...

Turkish Airlines Euroleague'in 4. haftasında Panathinaikos ile Maccabi Tel Aviv karşı karşıya geldi. Panathinaikos'un mağlup olduğu maçta koç Ergin Ataman adeta çılgına döndü. Öte yandan Yunan ekibinin kötü gidişatı devam etti.

Ergin Ataman çılgına döndü, maçtan atıldı! Sezona kötü başlangıç...

Sezona kötü bir başlangıç yapan Ergin Ataman yönetimindeki Panathinaikos, Turkish Airlines Euroleague'in 4. haftasında Maccabi Tel Aviv ile kozlarını paylaştı. Yunan ekibi bu maçtan da mağlubiyetle ayrıldı. Tecrübeli koç Ergin Ataman, maç esnasında hakem kararlarına tepki gösterdi ve adeta çılgına döndü. Bu tepkisinden sonra Ataman oyundan ihraç edildi.

Haberin Devamı

YENİ SEZONA KÖTÜ BAŞLANGINÇ

Panathinaikos'un başına büyük umutlarla gelen Ergin Ataman, beklentilerin altında kaldı. Tecrübeli başantrenörün Yunanistan macerası istediği gibi başlamadı. Turkish Airlines Euroleague'in 1'inci haftasında Olimpiakos'a 78-88 mağlup olan Panathinaikos daha sonra Bayern Münih engeline takılmadı.

Fenerbahçe Beko ile oynadığı karşılaşmayı 83-69'luk skorla kaybeden Panathinaikos'ta koç Ergin Ataman, Maccabi Tel Aviv maçında da bir türlü beklediği performansı yakalayamadı.

Ergin Ataman çılgına döndü, maçtan atıldı Sezona kötü başlangıç...

MACCABI SON SANİYEDE GÜLDÜ

Panathinaikos maçın son anlarında muhteşem bir geri dönüşe imza attı ancak Maccabi Tel Aviv pes etmedi. Son saniyede kazanılan serbest atış kaçırıldıktan sonra potada tiplendi ve Maccabi Tel Aviv maçı uzatmaya taşıdı.

Haberin Devamı

Maçın uzatma anlarını önde götüren Maccabi Tel Aviv, Panathinaikos'u deplasmanda 86-81'lik skorla mağlup etti. Panathinaikos bu sezon Euroleague'de geride kalan 4 maçta 3'üncü kez kaybetti.

Ergin Ataman'dan hakeme büyük tepki! Oyundan atıldı...

ATAMAN ÇILGINA DÖNDÜ, OYUNDAN ATILDI

Heyecan dolu karşılaşmanın 3. çeyreğinde Maccabi Tel Aviv'in savunma yaptığı sırada Panathinaikos aleyhine verilen faul kararı Ergin Ataman'ı çok sinirlendirdi. Tecrübeli başantrenör, hakemlerin kararını değiştirmemesi sonrası adeta çılgına döndü.

Müsabakanın hakemlerinin kararı sonrası teknik faulü bulunan Ergin Ataman'a hakemler tarafından ikinci teknik faul çaldı. Ergin Ataman maçın üçüncü çeyreğinin arası gelmeden ihraç edildi.

Ergin Ataman çılgına döndü, maçtan atıldı Sezona kötü başlangıç...

Ergin Ataman çılgına döndü, maçtan atıldı Sezona kötü başlangıç...

YORUM YAZ