MENÜ

Efes keyfi

Efes Pilsen, geçen hafta uzatmada kaybettiği Fenerbahçe maçının telafisini Beşiktaş'la yaptı. Lacivert-Beyazlılar, 10 sayı geriye düştüğü mücadele skoru lehine çevirip 21. galibiyetini aldı

Efes keyfi

Beko Basketbol Ligi’nde üst sıralar için mücadele eden iki takımın karşı karşıya geldiği maçta Efes Pilsen, Beşiktaş Cola Turka’yı 86-83 yendi. Lacivert-Beyazlılar bu sonuçla, geçen hafta alınan Fenerbahçe yenilgisinin de telafisini yapmış oldu. Maça hızlı başlayan ev sahibi ilk çeyreği 25-19, devreyi de 48-47 önde bitirdi. İkinci yarıda farkı bulan Siyah-Beyazlılar, 3. periyotta 9 sayılık üstünlük yakaladı. Ancak son bölümde müthiş bir savunma yapan ve rakibini dış şutlara zorlayan Efes Pilsen, 39’da 82-80 öne geçti. Beşiktaş, son hücumda Chatman ile top kaybı yapınca, Efes 21. galibiyetini aldı. Efes böylece, Beşiktaş’la herhangi bir Play-Off’ta eşleşmesinde seriye 1-0 önde başlayacak. Bu arada Beşiktaş’ta maçın en etkili ismi olan Ogilvy beyin travması geçirerek hastaneye kaldırıldı.

Haberin Devamı

Bornova ligden düştü

Normal sezonun bitimine 1 hafta kala Oyak Renault’tan sonra küme düşecek ikinci takımda belli oldu. Dün Banvit’e 72-71 yenilen Bornova’nın son 2 sırada yer alacağı kesinleşti. Bu arada Bornova, son sayının süre dolduktan sonra atıldığı gerekçesiyle para yatırıp sonuca itiraz etti.

DÜNÜN SONUÇLARI: Erdemir-KSK: 73-83, MP Trabzon-Aliağa: 80-84, Antalya-Tofaş: 72-74, O.Renault- Telekom: 67-76.

YORUM YAZ