MENÜ

Dunston’ın mucize kurtuluşu!

Anadolu Efes'in başarılı basketbolcusu Bryant Dunston adeta ölümden döndü. Üstgeçide çarpan Tır dorsesi otomobilinin üzerine düşen Dunston mucizevi bir şekilde ağır yara almadan kurtuldu

Dunston’ın mucize kurtuluşu!

Bakırköy’de tır dorsesi üst geçide çarptıktan sonra Anadolu Efes’in başarılı pivotu Bryant Dunston’ın kullandığı otomobilin üzerine devrildi. Kaza saat 12.30 sıralarında meydana geldi. Bakırköy Rauf Orbay Caddesi’nde ilerleyen TIR’ın üst geçide çarpması nedeniyle dorsesi Anadolu Efes’te oynayan ABD’li basketbolcu Bryant Dunston’ın kullandığı aracın üzerine devrildi. Aracında sıkışan Dunston yaralandı. Olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Araçtan çıkarılan Bryant Dunston hastaneye kaldırıldı.

Haberin Devamı

Dunston’ın mucize kurtuluşu

'Geçmiş olsun Kaptan'

Kazadan gelen ilk görüntüler de özellikle de şoför koltuğunun yer aldığı bölümün tamamen ezilmesi, kaza olayının büyüklüğünü göz önüne serdi. Neyse ki Dunston'dan güzel haber geldi ve sağlık durumunun iyi olduğu ifade edildi. 31 yaşındaki ABD'li pivot yapılan müdahaleler sonrası hastane odasında çektirdiği fotoğrafla da herkesi rahatlattı. Öte yandan ABD’li oyuncunun kulübü Anadolu Efes’ten de konuyla ilgili açıklama geldi. Açıklamada, "Oyuncumuz Bryant Dunston, bir trafik kazası geçirmiştir. Genel sağlık durumu iyi olan Dunston, müşahede altında tutulmaktadır. Geçmiş olsun Kaptan!" ifadeleri kullanıldı.

YORUM YAZ