DPÜ Kadın Basketbol Takımı, Selçuk Üniversitesi'ni 65-48 yendi
Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Kadın Basketbol Takımı, TÜSF Basketbol 1. Lig'deki ikinci maçında Selçuk Üniversitesi'ni 65-48 yenerek ilk galibiyetini aldı.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Kadın Basketbol Takımı, TÜSF Basketbol 1. Lig'deki ikinci maçında Selçuk Üniversitesi'ni 65-48 yenerek ilk galibiyetini aldı.
Haberin Devamı ›
Dumlupınar Üniversitesinin Kapalı Spor Salonunda oynanan karşılaşmada iyi bir oyun sergileyen Kadın Basketbol Takımı, uzun süre üstün götürdüğü karşılaşmanın son bölümlerinde farkı açarak ve karşılaşmayı 17 sayı farkla 65-48'lik sonuçla kazandı ve grubundaki ilk galibiyetini aldı.
Günün ikinci maçında ise Ege Üniversitesi, Manisa Celal Bayar Üniversitesi'ni 95-66 yendi ve 2'de 2 yaptı.
Bu sonuçlarla Ege Üniversitesi ikinci maçların ardından 4 puanla liderliğini sürdürdü. 3 puanlı takımlardan Manisa Celal Bayar Üniversitesi averajla ikinci sırada yer aldı. Kütahya Dumlupınar Üniversitesi ise üçüncü sırada kendine yer buldu. 2 puanlı Selçuk Üniversitesi ise grupta dördüncü sırada kaldı.
İHA