MENÜ

Datome'dan çok konuşulacak Sloukas sözleri! 'Ben yapmazdım'

Fenerbahçe'nin bir dönem formasını da giyen ve taraftarın da en sevdiği isimlerden biri olan Luigi Datome, Panathinaikos'a transfer olan Kostas Sloukas hakkında flaş bir yorumda bulundu.

Datome'dan çok konuşulacak Sloukas sözleri! 'Ben yapmazdım'

İtalyan basketbolunun büyük ismi olan aynı zamanda da Fenerbahçe Beko'nun bir dönem en sevilen isimlerinden biri olan Luigi Datome geçtiğimiz günlerde katılığı bir podcast yayınında önemli açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

2017’de Fenerbahçe formasıyla EuroLeague’i de kazanan 35 yaşındaki Datome, FIBA 2023 Dünya Kupası’nın ardından parkelere veda edeceğini açıklayarak emeklilik kararı almıştı.

İşte Datome'nin gündeme damga vuran o sözleri;

EMEKLİLİK KARARINI DUYURDU

“Zor zamanlar geçirdim, o kadar kötü ki Fenerbahçe’de oynarken bile emeklilik aklımdan geçti. Geçen sezon kontratım ilk kez sona erecekti ve ben de bunu düşünmeye başladım. Kariyerimi ‘gerçek’ bir oyuncu olarak sonlandırmak istedim. Sanırım en travmatik kısım, oyuncuların her zaman yaptığı gibi otobüse arka kapıdan binmek yerine ön kapıdan binmek olacak.”

Datomedan çok konuşulacak Sloukas sözleri Ben yapmazdım

ANTRENÖR OLACAK MI?

“Kendimi böyle bir rolde görmüyorum. Birçok büyük koçla çalışma ayrıcalığına sahip oldum ve bunun muazzam bir zihinsel güç gerektirdiğini biliyorum. Hatanın altını çizmektense hatayı anlamaya daha açık olduğumu düşünüyorum. Ayrıca, ben sessiz bir adamım ve koçluk tarzım birlikte çalıştığım koçlarınkiyle uyuşmayabilir.”

Haberin Devamı

'KOSTAS GİBİ YAPMAZDIM'

Eski takım arkadaşı Kostas Sloukas‘ın Panathinaikos‘a transferi sorulduğunda Datome şunları söyledi:

“Çok şaşırdım. Ama sonra onunla konuştum ve bazı şeyleri daha iyi anladım. Eğer birisi Kostas’ın bu hamleyi finansal nedenlerle yaptığını söylüyorsa, bu doğru olabilir. Babama ben olsam Kostas gibi yapmazdım dedim ve o da bana ‘Çünkü sen bir pisliksin’ dedi.”

Datomedan çok konuşulacak Sloukas sözleri Ben yapmazdım

"Panathinaikos ve Kızılyıldız gerçekten büyük hamleler yaptı. Olympiacos‘ta Sasha Vezenkov’un yerine gelen Luke Sikma’nın etkisini çok merak ediyorum, aynı zamanda Bayern ve Baskonia gibi çok değişen takımlar da var.”

CLYBURN'E ÖVGÜ DOLU SÖZLER

“Will Clyburn benim pozisyonumda karşılaştığım en komple oyuncuydu. Ama takım, sistem size en güçlü rakiplere karşı bile rahat olmanızı sağlayacak gücü veriyor.”

Datomedan çok konuşulacak Sloukas sözleri Ben yapmazdım

Datomedan çok konuşulacak Sloukas sözleri Ben yapmazdım

YORUM YAZ