MENÜ

Çukurova'da Jonquel Jones geri dönmedi

Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde yoluna dolu dizgin devam eden lider Çukurova Basket Mersin Yenişehir'de Jonquel Jones krizi yaşandı. Turuncu-Beyazlılar'ın hem skor hem de ribaunt lideri olan Jones, Christmas izni için gittiği ABD'den dönmedi ve kontratını fesh etmek istediğini bildirdi. Jones'un bu kararı Cumhurbaşkanlığı Kupası finali öncesinde Çukurova'da şok etkisi yarattı.

Çukurova'da Jonquel Jones geri dönmedi

Kadınlar Basketbol Süper Ligi lideri Çukurova Basket Mersin Yenişehir, Jonquel Jones'un ABD'den dönmemesiyle büyük sıkıntı yaşadı. Geçtiğimiz yıl yaz aylarında yapılan kontratında Christmas için izni bulunan, Ekim ayında Cumhurbaşkanlığı Kupası maç tarihinin açıklanmasının ardından da yapılan görüşmede, ülkesine gideceğini ancak bu maça yetişeceğini belirten Jones, Cumhurbaşkanlığı Kupası maçından bir gün önce kontratını feshetmek istediğini ve Türkiye'ye dönmeyeceğini bildirdi.

Haberin Devamı

İki yabancıyla çıktılar

Şok kararını son dakikaya kadar sakladığı için Çukurova yetkililerinin tepkisini çeken Jones, takımın hem skor hem de ribaunt lideriydi. Jones'un döneceği ve bu maçın kadrosuna giremeyeceği düşünülerek yine kontratındaki maddeyi kullanarak ABD'ye giden Bonner da şok gelişme sonrasında hemen Türkiye'ye dönüp maça yetişmeye çalışsa da kısıtlı zaman nedeniyle bu gerçekleşmedi ve Çukurova Basket finale iki yabancı ile çıkmak durumunda kaldı.

YORUM YAZ