MENÜ

Çukurova zorlanmadı, farklı kazandı

Çukurova Basketbol, ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nin 16. haftasında Hatay Büyükşehir Belediye'yi 77-43 yenerek, 2023'ü galibiyetle kapattı

Çukurova zorlanmadı, farklı kazandı

ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nin 16. haftasında Çukurova Basketbol, bu sezon galibiyeti bulunmayan Hatay Büyükşehir Belediye karşısında fazla zorlanmadı, sahadan 77-43 galip ayrılarak 11. zaferine ulaştı. Son haftalarda istediği sonuçları alamayan ve hoca değişikliğine giden Çukurova'da böylece Ceyhun Yıldızoğlu dönemi de zaferle başladı.

Haberin Devamı

Hatay BŞB karşısında maça müthiş başladı Çukurova. İlk çeyreği 24-7 gibi farklı bir skorla önde kapatan konuk ekibin bunu yıldızı Mabrey süre almadan gerçekleştirmesi ayrı bir artıydı. Şans bulan her isminden skor katkısı almayı başaran Çukurova. rakibinin farkı azaltma çabalarına cevap verirken, soyunma odasına 38-19 üstün gitti. Kiss, konuk ekipte 11 sayıyla çift hanelere çıkan ilk isim oldu.

Daha ilk dakikalardan farkı yakalayan Çukurova ikinci yarıda bunu iyi kullanırken, son 10 dakikaya da 55-35 üstün girdi. Son 10 dakikada iki takım da adeta maçı bıraktı. Çukurova rahat bir maç sonunda sahadan 77-43 galip ayrıldı. Karşılaşmada Çukurova adına 17 sayıyla oynayan Kiss en skorer isim olurken, Derin Yaya, Sinem Ataş, Meltem Avcı ve Cornelius da çift haneli skor üretti.

Haberin Devamı

HATAY BŞB: Jessica 12, Betül 2, Öykü 3, Elanur 7, Katrina 10, Öykü Canlıel 2, Sena, Nuran 3, Şara 4
ÇUKUROVA BASKETBOL: Asena 4, Kiss 17, Derin 15, Sinem 14, Meltem 12, Melis 4, Cornelius 11, Elanur

Çukurova zorlanmadı, farklı kazandı

YORUM YAZ