MENÜ

Çukurova, Galatasaray'ı devirdi, ilk 2 iddiasını gösterdi

ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde heyecan devam ediyor... Ligin iddialı ekiplerinden Çukurova Basketbol, Galatasaray Çağdaş Faktoring deplasmanında 83-74 kazandı, üst üste 8. galibiyetini elde etti.

Çukurova, Galatasaray'ı devirdi, ilk 2 iddiasını gösterdi

ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde Nesibe Aydın mağlubiyetinin ardından müthiş bir çıkış yakalayan Çukurova Basketbol, Galatasaray Çağdaş Faktoring deplasmanında 83-74 kazandı. Üst üste 8. zaferine uzanan Çukurova ilk iki yarışında önemli bir virajı kayıpsız dönerek gelecek haftalar için de moral depoladı.

Haberin Devamı

Zorlu deplasmanda 14. haftada 11. galibiyetine uzanan Çukurova, Mabrey'in etkili oyunuyla mücadeleye başlarken ilk çeyreği 24-16 önde noktaladı. İkinci çeyrekte Mabrey'e Iagupova, Melis ve Kiss'in başarılı performansı eklenince konuk ekip soyunma odasına da 44-33 üstün gitmeyi başardı. Karşılıklı sayılarla geçen üçüncü çeyrekte Çukurova'nın yıldızlarının yanına Derin Yaya'nın performansı da dahil oldu. Farkı korumayı başaran Çukurova, son 10 dakikaya da 67-55 önde başladı. Çukurova'da günün yıldızı Mabrey dördüncü çeyrekte skor yükünü üstlenirken, Çukurova sahadan 81-74 galip ayrıldı.
Çukurova'da mücadeleyi 27 sayı, 8 ribaunt ile tamamlayan Mabrey en etkili isim olurken, Williams 14 sayı, 11 ribaunt ile double-double yaptı, Iagupova da 16 sayıyla çift hanelere çıktı.

Haberin Devamı

GALATASARAY ÇAĞDAŞ FAKTORİNG: Rae 19, Hines 22, Büşra 5, Meltem 3, Vanloo 11, Yağmur Kübra 4, Sude 3, İnci, Harrigan 7

ÇUKUROVA: Asena, Williams 14, Melis 5, Mabrey 27, Iagupova 16, Kiss 6, Derin 7, Sinem 3, Hollingsworth 5

Çukurova, Galatasarayı devirdi, ilk 2 iddiasını gösterdi

YORUM YAZ