MENÜ

Çukurova Basketbol'da Serdar Çevirgen'den taraftara destek çağrısı!

EuroLeague Women Final Four'una ev sahipliği yapacak Çukurova Basketbol'da Başkan Serdar Çevirgen taraftardan destek istedi.

Çukurova Basketbol'da Serdar Çevirgen'den taraftara destek çağrısı!

Avrupa'da ve Türkiye'de gösterdiği performansla dikkat çeken Çukurova Basketbol'da EuroLeague Women Final Four'u heyecanı başladı. Avrupa'nın en büyüğü olmak için mücadele edecek takımlara ev sahipliği yapacak Çukurova Basketbol'da başkan Serdar Çevirgen taraftara çağrıda bulundu.

Haberin Devamı

Başkan Serdar Çevirgen açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Avrupa’nın en büyüğü olmak icin son 2 maç! Çukurova Mersin olarak 'EuroLegue Final Four' organizasyonunu kentimize getirmekten dolayı büyük mutluluk duyuyoruz. Yarı finalde Fenerbahçe ile oynayacağımız maçın biletleri bugünden itibaren satışa sunuluyor. Bu tarihi organizasyonda ev sahibi avantajımızı en iyi sekilde kullanmak için bütün Mersinlileri şehrin takımına destek olmaya Servet Tazegül Arena’ya davet ediyoruz. Oyuncularımızın şehrimizi en iyi sekilde temsil edeceğinden şüphemiz yok. Taraftarımızın desteğiyle Avrupa’nın en büyüğü olmak için sonuna kadar mücade edeceğiz. Teşekkürler Mersin!"

YORUM YAZ