MENÜ

Çukurova Basketbol'da Başkan Serdar Çevirgen'den EuroLeague Women açıklaması!

Çukurova Basketbol Başkanı Serdar Çevirgen gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Çukurova Basketbol'da Başkan Serdar Çevirgen'den EuroLeague Women açıklaması!

Kadınlar Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Çukurova Basketbol'un başkanı Serdar Çevirgen, kulüp resmi sitesinden bir açıklama yaptı.

Haberin Devamı

Desteklerinden dolayı Mersin'e teşekkür eden Serdar Çevirgen, EuroLeague'deki mücadelelerine dair önemli bir açıklamada bulundu.

Serdar Çevirgen açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

Euroleague'de ki son maçımızda, istemediğimiz bir sonuçla karşılaşmış bulunmaktayız. Çekya ekibi USK Prag karşısında mücadeleden yoksun basketbolun, bize yakışmadığının farkındayız ve bunun için tüm taraftarlarımızdan takımım adına özür diliyorum. Geçtiğimiz hafta kazandığımız maç ile grup ikinciliğini garantiledik oynadığımız maçın sonucu sıralama için bir öneminin kalmaması, takımımızın motivasyonunu kabul edilemez şekilde olumsuz etkilediğini gördük. Çok yoğun fikstürden çıktık ve 29 günde, arka arkaya oynadığımız Türkiye Kupası maçları ile birlikte 11 maç oynadık. Ne yazık ki bu süreçten sakatlıklar ve yorgunluk nedeniyle olumsuz etkilendik. Sınırlı rotasyonumuzdan dolayı bazı oyuncuların= üzerine çok yük bindi ve son maçlarda bunun dezavantajlarını yaşadık. Bunlar konsantrasyon düşüklüğü için bahane olabilir- ama ben kendi taraftarımızın önünde, mücadeleden yoksun oyunu kabul etmiyorum.

Haberin Devamı

Böyle bir görüntü sergilediğimiz için de tüm taraftarlarımızdan tekrar özür diliyorum. Mersin halkı, şehrinin takımına sahip çıktığını her fırsatta bize gösteriyor ve bu da bizi başarılı olmak için her gün daha fazla motive ediyor. Verdikleri destekten dolayı tüm Mersin'e teşekkür ediyorum. Kulüp başkanı Serdar Çevirgen olarak; ne pahasına olursa olsun, bu takım hem Türkiye Ligi'nde hem de EuroLeague'de geçtiğimiz yıl olduğu gibi şehri gururlandıracak sonuçlar olacağına dair söz veriyorum. Bu şehir için, bu taraftar için mücadeleden taviz verilmesene asla müsaade etmeyeceğiz. Çeyrek finaldeki rakibi İspanya'nın Zaragoza takımı oldu. Saha avantajının bizde olduğu uç maçlık bir seri oynayacağız ve ilk maçımız 21 Şubat'ta Mersin'de. İnanıyorum ki Mersin, tarihi günlerinden birisini yaşayacak ve bir kez daha Çukurova Basketbol ile Final Four heyecanı yaşayacak. 

Çukurova Basketbolda Başkan Serdar Çevirgenden EuroLeague Women açıklaması

YORUM YAZ