MENÜ

Çukurova Basketbol farklı kazandı

Hafta içinde Euroleague'de kazanan Çukurova Basketbol çıkışını ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde de sürdürdü ve Tarsusspor'u 72-51 yenmeyi başardı.

Çukurova Basketbol farklı kazandı

Hafta içinde Euroleague'de kazanan Çukurova Basketbol çıkışını ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde de sürdürdü. 

Haberin Devamı

Asena-Kiss-Derin-Williams-Iagupova beşiyle başladı maça Çukurova. Mücadelenin hemen başında üst üste sayılar bulan ev sahibi 11-2'de farkı 9'a çıkardı. İki yıldızı Cornelius ve Mabrey'in kafilede yer almadığı karşılaşmanın ilk çeyreği de 19-14 Çukurova'nın üstünlüğüyle sonuçlandı. Derin, Kiss ve iki üçlük bulan Asena'nın yanında kenardan gelen Sinem'in sayılarıyla üstünlüğü elinde tutmaya devam ederek farkı açan Çukurova, soyunma odasına da 39-28 önde gitti.

Çukurova ikinci yarıda ilk 5 dakikada sayı bulamayınca 39-39'da skora denge geldi. Studer ve Sinem'in üçlüğü ev sahibini ayağa kaldırırken, üstünlüğü de almasını sağladı. Son 10 dakikaya önde giren taraf 49-41'lik skorla Çukurova oldu. Kaptan Iagupova'nın da dümene geçtiği anlarda 54-44'lük skorla ev sahibi farkı tekrar çift hanelere taşıdı.

Haberin Devamı

Her hücumda farkı biraz daha artıran Çukurova mücadeleyi 72-51 kazandı. Maçta Çukurova'nın kaptanı Iagupova 19 sayıyla yıldızlaşırken, Kiss de 11 sayı, 13 ribauntla double-double yaptı.

ÇUKUROVA BASKETBOL: Asena 8, Williams 2, Kiss 11, Derin 9, Iagupova 19, Sinem 11. Elif, Holingsworth, Meltem 6, Studer 6, Elanur

YORUM YAZ