MENÜ

Çukurova Basketbol evinde zorlanmadı

Kurduğu kadro ile geçen sezon olduğu gibi bu sezon da hem ligde hem Avrupa'da başarı hedefleyen Çukurova Basketbol, Euroleague'deki 4. maçında Polkowice'yi 77-57 yenerek üçüncü galibiyetini aldı.

Çukurova Basketbol evinde zorlanmadı

Coach Olcay Orak da yeni görevine zaferle başladı.Müthiş bir taraftar desteğiyle sahaya çıkan ve mücadeleye Mabrey-Corlenius-Kiss-Williams-Iagupova beşiyle başlayan Çukurova, Mabrey ve etkili olarak skoru 5-2 yapmayı başardı. Rakibine ilk 5,5 dakikada sadece 5 sayı şansı tanıyan temsilcimiz 14-4'te farkı çift hanelere taşıdı.

Haberin Devamı

Kaldığı yerden devam etti

Mabrey'in 9 sayıyla yıldızlaştığı ilk çeyreği Çukurova 27-9 önde noktaladı. İkinci periyotta kaptan Iagupova sahneye çıktı ve bulduğu sayılar ile yaptığı asistle farkın korunmasını sağladı. Çeyreğin devamında Mabrey de etkili performansına kaldığı yerden devam ederken, Çukurova soyunma odasına 46-26'lık skorla üstün gitti.Üçüncü çeyrekte tempo biraz düşerken, rakip üçlük atışlarla farkı azaltmak istedi. Periyodun son bölümlerinde Cornelius'un serbest atış çizgisinden bulduğu sayıların ardından Çukurova dördüncü periyoda da 65-49 galip giren taraf oldu.

Seriyle başladı

Son çeyreğe 7-0'lık seriyle başlayan ve rakibine erken bir mola aldıran Çukurova iyice rahatladı. Mücadelenin devamı adeta formaliteye dönerken, Çukurova maçı 77-57 kazandı ve taraftarına bir galibiyet daha armağan etti. Çukurova'da kaptan Iagupova 19 sayı, 5 ribaunt, 7 asistlik performansıyla en etkili isim olurken, Mabrey 17, Williams da 10 sayıyla çift hanelere çıktı.

Haberin Devamı

ÇUKUROVA BASKETBOL: Sinem 5, Cornelius 4, Kiss 9, Studer 6, Asena 5, Meltem 2, Hollingsworth, Iagupova 19, Kabrey 17, Williams 10, Derin

Çukurova Basketbol evinde zorlanmadı

YORUM YAZ