MENÜ

Çukurova Basketbol Başkanı Serdar Çevirgen'den Fenerbahçe'ye tebrik mesajı!

Çukurova Basketbol Başkanı Serdar Çevirgen, EuroLeague Women'da finale yükselen Fenerbahçe Alagöz Holding'e tebrik mesajı yayımladı.

Çukurova Basketbol Başkanı Serdar Çevirgen'den Fenerbahçe'ye tebrik mesajı!

EuroLeague Women Final Four yarı final maçında Fenerbahçe Alagöz Holding'e mağlup olan Çukurova Basketbol'da başkan Serdar Çevirgen'den anlamlı bir mesaj geldi.

Haberin Devamı

Başkan Serdar Çevirgen mesajında şu ifadeleri kullandı:

"ÇBK Mersin Basketbol Organizasyonu olarak, finale yükselen rakibimiz, son şampiyon Fenerbahçe Alagöz Holding’i tebrik ediyorum. Bize inanan ve desteklerini esirgemeyen taraftarımıza ve son topa kadar mücadele eden takımımıza sahaya yüreklerini koydukları için teşekkür ediyorum. Üçüncülük maçında yine bize yakışan mücadeleyi ortaya koyup, madalyayı alacağımıza olan inancım tam. Ev sahipliği yaptığımız Avrupa’nın en büyük basketbol organizasyonlarından birini, yarattıkları muhteşem atmosferle güzelleştiren Mersin halkını ve taraftarımızı, final maçında, kupanın ülkemizde kalması için, ülkemizin takımı Fenerbahçe’yi desteklemeye davet ediyorum. Fenerbahçe’yi bir kez daha kutlar, final maçında başarılar dilerim."

 

 

YORUM YAZ