MENÜ

Cihan Amasyalı kimdir? Cihan Amasyalı kaç yaşında, nereli?

Basketbocu Cihan Amasyalı'nın kariyeri merak konusu. Ülkerspor altyapısından yetişen ve birçok kulüpte forma giyen Cihan'ın kim olduğu merak ediliyor. İşte Cihan Amasyalı kimdir? Cihan Amasyalı kaç yaşında, nereli? sorularının yanıtı...

Cihan Amasyalı kimdir? Cihan Amasyalı kaç yaşında, nereli?

Cihan Amasyalı, basketbol hayatını sürdürdüğü ekiplerde adından sıkça söz ettiriyor. Tecrübesiyle genç oyunculara abilik yapan Cihan'ın profesyonel basketbol kariyerine vermesinin ardından da bu camiada kalacağı gelen haberler arasında. Ülkerspor altyapısından yetişen ve uzun yıllardır profesyonel kariyerini sürdüren Cihan'ın hayatı merak edilmeye başlandı. Peki Cihan Amasyalı kimdir? Cihan Amasyalı kaç yaşında, nereli? Yılların eskitemediği isim hakkında detaylar haberimizde.

Haberin Devamı

Cihan Amasyalı kimdir Cihan Amasyalı kaç yaşında, nereli

Cihan Amasyalı kimdir?

1983 yılında Sakarya'da dünyaya gelen Cihan Amasyalı, basketbola dönemin en gözde takımlarından olan Ülkerspor'da başladı. Altyapıda sergilediği performansla dikkatleri üzerine çeken Amasyalı, yıldız ve genç takımlarda şampiyonluklar yaşadı. Guard pozisyonunda oynayan tecrübeli oyuncu, Ülkerspor'un ardından Darüşşafaka, TED Ankara Koleji, Tekelspor, Erdemirspor, Bahçeşehir Üniversitesi, 1881 Düzce Belediye, Melikşah Üniversitesi, Samsunspor, TTNet Beykoz, Torku Konyaspor'da forma giydi. Şu sıralar Kocaeli BŞB Kağıtspor'da görev alan Cihan, 1.96 boyunda ve 86 KG ağırlığında.

Cihan Amasyalı kimdir Cihan Amasyalı kaç yaşında, nereli

YORUM YAZ