MENÜ

Bütün dengeleri yerinden oynatacak imza! EuroLeague'de kartlar yeniden dağıtılıyor

EuroLeague'de maçlar tüm heyecanıyla devam ederken bir yandan da transfer çalışmaları sürüyor. Son olarak gündeme gelen bir haber ise tam anlamıyla dengeleri birbirine kattı diyebiliriz. Olası Fenerbahçe'nin rakibi olacak Barcelona dünyaca ünlü yıldız ile sözleşme imzaladı. İşte ayrıntılar...

Bütün dengeleri yerinden oynatacak imza! EuroLeague'de kartlar yeniden dağıtılıyor

EuroLeague’de transfer dönemi bitmeden önce Ricky Rubio’yu kadroyu dahil etmek Barcelona’nın acele etmesi gereken konulardan biriydi.

Haberin Devamı

İspanyol basını MARCA’nın haberine göre tecrübeli oyuncuyla 2023-24 sezonunun sonuna kadar kontrat imzaladı ve EuroLeague kadrosuna ekleyecek. Geçtiğimiz günlerde İspanya basınında pek çok haber kanalı iki tarafın anlaşmaya yakın olduğunu belirtmişti.

Bütün dengeleri yerinden oynatacak imza EuroLeaguede kartlar yeniden dağıtılıyor

İMZAYI ATACAĞI TARİH ÖNEMLİ

33 yaşındaki Rubio eğer çarşamba gününden sonra imza atarsa bu sezon EuroLeague’de forma giyemeyecek.

İki taraf arasında imzalanan anlaşma, iki tarafın da çok kolay bir şekilde anlaşmadan çıkabileceği şekilde olacak. Rubio’nun mental sağlık sorunlarıyla uğraştığı ve kariyerine devam etme çabalarında olduğu biliniyor.

FENERBAHÇE'NİN MUHTEMEL RAKİBİ

Barcelona şu anda EuroLeague'de 2. durumda bulunuyor. Eğer temsilcimiz Fenerbahçe Beko sezonu 7. sırada bitirirse play-off'ta karşı karşıya gelme ihtimalleri olacak.

YORUM YAZ