MENÜ

Burak Gören: Çok güzel çalışıyoruz, çok keyif alıyoruz

Pınar Karşıyaka'dan sonra deplasmana 2'de 2 yaparak gelen Galatasaray'ı da mağlup eden Petkimspor'da Antrenör Burak Gören, "Çok güzel çalışıyoruz, çok keyif alıyoruz. Burayı da zor bir yer haline getirdiğimizi düşünüyorum. Bundan sonra da maç maç devam edeceğiz" dedi.

Burak Gören: Çok güzel çalışıyoruz, çok keyif alıyoruz

Basketbol Süper Ligi'nde Aliağa Petkimspor, iç sahada bu sezon güçlü rakiplerinden Pınar Karşıyaka'dan sonra deplasmana 2'de 2 yaparak gelen Galatasaray'ı da mağlup etti.

Haberin Devamı

Son anları büyük çekişmeye sahne olan maçı 76-74 kazanan Petkimspor'da Antrenör Burak Gören, "Karşımızda çok saygı değer bir takım vardı. Evimizde ilk iki maçı Karşıyaka ve Galatasaray gibi bence ligin ilk 4 hedefiyle kurulmuş çok büyük kadrolarına karşı başladık. Çok şükür ikisini de kazandık. Bütün taraftarımıza teşekkür ediyorum. Gerçekten müthiş bir destek vardı. Onların enerjisini aldık. Takımıma da çok teşekkür ediyorum. Çok çalışkan ve benim çalışmaktan çok mutlu olduğum büyük karakterler var. Çok güzel çalışıyoruz, çok keyif alıyoruz. Burayı da zor bir yer haline getirdiğimizi düşünüyorum. Bundan sonra da maç maç devam edeceğiz" dedi.

YORUM YAZ