MENÜ

Beşiktaş Emlakjet EuroCup'ta yarı finalde! Müthiş geri dönüş

Beşiktaş Emlakjet, Eurocup çeyrek finalinde İsrail takımı Hapoel Tel Aviv ile karşı karşıya geldi. Nefes kesen maçta Beşiktaş müthiş bir geri dönüşle 94-89 kazandı ve adını EuroCup'ta yarı finale yazdırdı.

Beşiktaş Emlakjet EuroCup'ta yarı finalde! Müthiş geri dönüş

Beşiktaş Emlakjet, Eurocup çeyrek finalinde Hapoel Tel Aviv ile kozlarını paylaştı. Heyecan dolu maç Avia Solutions Group Arena'da oynandı. Heyecan dolu müsabakada Beşiktaş, 18 sayı geriden gelip rakibini 94-89 mağlup etti ve yarı finale yükseldi.

Haberin Devamı

Beşiktaş Emlakjet, BKT EuroCup yarı finalinde Fransız ekibi Mincidelice JL Bourg ile karşılaşacak.

Üç maç eleme usulüne göre oynanacak yarı final karşılaşmasında iki maçı kazanan turu geçecek. Beşiktaş, ilk maçı 26 Mart Salı günü deplasmanda oynayacak.

MUHTEŞEM GERİ DÖNÜŞ

Siyah-beyazlılar, 18 sayı geriye düştüğü maçta ikinci yarıda müthiş bir geri dönüşe imza attı. Siyah-beyazlılar rakibi karşısında bitime 3 dakika kala skorda 88-92’yle üstünlüğü ele geçirdi.

Beşiktaş Emlakjet EuroCupta yarı finalde Müthiş geri dönüş

MAÇIN KARNESİ

SALON: Avia Solutions Group Arena

HAKEMLER: Emilio Perez, Joseph Bissang, Vasiliki Tsaroucha

HAPOEL TEL AVIV: Cummings 28, Holland, Munford 6, Alexander 3, Timor 13, Angola 7, Hoard 16, Zalmanson, Ginat 13, Wells 1, Brown 2

BEŞİKTAŞ: Mathews 28, Allman 4, Needham 14, Berk Uğurlu 7, Yiğit Arslan, Berkan Durmaz, Mitchell 22, Simonovic 8, Kerem Konan, Delgado 11

Haberin Devamı

1'İNCİ PERİYOT: 25-15

DEVRE: 57-39

3'ÜNCÜ PERİYOT: 76-68

BEŞİKTAŞ TARİHİNDE BİR İLKE İMZA ATTI

Bu sonuçla Beşiktaş Emlakjet, tarihinde ilk kez EuroCup yarı finaline çıktı. Siyah-beyazlılar, yarı finalde Fransız ekibi JL Bourg ile mücadele edecek.

'ONLARLA GURUR DUYUYORUM'

Beşiktaş Emlakjet Başantrenörü Dusan Alimpijevic, müsabakanın ardından, "Bu maçın ikinci yarısı benim kariyerimdeki en iyi anlardan biriydi. İkinci yarı gerçekten çok özeldi. Oyunumuzun temel noktalarını hatırladık. Bizim temel noktamız agresif olmak. Üçüncü çeyrekte de bunu uyguladık. Çok özel oyuncularla çalışıyorum. Onlarla gurur duyuyorum." ifadelerini kullandı.

Beşiktaş Emlakjet EuroCupta yarı finalde Müthiş geri dönüş

YORUM YAZ