MENÜ

Beşiktaş, Badalona'yı son saniyede yıktı

Beşiktaş Emlakjet, EuroCup’ta sezona kritik bir galibiyetle başladı ve zorlu İspanya deplasmanında Joventut Badalona'yı son saniye basketiyle 63-62 mağlup etti.

Beşiktaş, Badalona'yı son saniyede yıktı

Basketbolda Avrupa’nın 2. kupası olarak kabul edilen EuroCup’ta Beşiktaş Emlakjet, sezona kritik bir galibiyetle başladı. Başarılı coach Dusan Alimpijevic yönetimindeki Siyah-Beyazlılar, zorlu İspanya deplasmanında Joventut Badalona'yı son saniye basketiyle 63-62 mağlup etti.

Haberin Devamı

Maçın sonuna 24 saniye kala Guillem Vives, Badalona’yı 62-61 öne taşıdı. Mücadelede son sözü ise Leyton Hammonds söyledi. 2.9 saniye kala Hammonds kaydettiği orta mesafe isabeti ile Beşiktaş Emlakjet’i bu zorlu deplasmanda galibiyete taşıdı; 62-63. Beşiktaş Emlakjet adına Yiğit Arslan 13 sayı 8 ribaund 1 asist, Berkan Durmaz 10 sayı 10 ribaund 3 asist ile oynadı.

Karşılaşma sonunda konuşan Alimpijevic, “Bu harika sonu hak ettik. Çok turnike ve serbest atış kaçırdık. İki oyuncumuzdan yoksun buraya geldik. Egehan ve Mitchell’dan yoksun geldik. Bu galibiyet Needham için Egehan için, Mitchell için. Çok duygusal bir durumdayız şu an. Harika bir hücum takımını evinde 62 sayıda tutuyorsanız ne denebilir başka. Oyuncularımla gurur duyuyorum” şeklinde konuştu.

YORUM YAZ