MENÜ

Beko All Star'ın galibi yabancılar: 116-115

Fenerbahçe Ülker Sports Arena'da düzenlenen Beko All-Star 2013 organizasyonunda Yabancı Yıldızlar Karması, Türk Yıldızlar Karmasını 116-115'lik skorla mağlup etti.

Beko All Star'ın galibi yabancılar: 116-115

Yabancı Yıldızlar Karması'nda Sasha Vujacic 20 sayı- 4 ribaund, Dusko Savanovic 13 sayı- 6 ribaund ve Joey Dorsey ile Alade Aminu da 12'şer sayıyla maçı tamamladı. Türk Yıldızlar Karması'nda ise Semih Erden 19 sayı- 10 ribaund, İzzet Türkyılmaz 16 sayı- 6 ribaund ve Ersin Dağlı da 13 sayı- 9 ribaundla mücadeleyi noktaladı.

Yabancı Yıldızlar Karması mücadelenin maçında Dusko Savanovic ile Joey Dorsey ikilisiyle sayılar buldu ve 5.dakikada durumu 11-16'ya getirdi. İlk periyotu 27-25 önde tamamlayan Türk Yıldızlar Karması, Ersin Dağlı, Nedim Yücel ve Semih Erden'in sayılarıyla skoru 48-43 yaptı. Beko All-Star 2013 mücadelesinde ilk yarı, Türk Yıldızlar Karması'nın 56-55 üstünlüğüyle tamamlandı. Üçüncü periyotta Türk Yıldızlar Karması, rakibinin üç sayı çizgisinin gerisinden bulduğu sayılara Semih Erden ve İzzet Türkyılmaz ile karşılık verdi. Üçüncü periyotu 88-88 eşitlikle tamamlanan mücadelede son 10 dakikalık bölüm birbirinden güzel hareketlere sahne oldu. Yabancı Yıldızlar Karması, maçtan da 116-115 galibiyetle ayrılmayı başardı.

Mücadelenin en değerli oyuncusu, Yabancı Yıldızlar Karması'nda mücadele eden Joey Dorsey seçildi. oyuncuya ödülünü Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Turgay Demirel ve Arçelik A.Ş. Genel Müdürü Levent Çakıroğlu sundu.

Haberin Devamı

SALON: Fenerbahçe Ülker Sports Arena
TÜRK YILDIZLAR KARMASI (118): Barış Ermiş 11 (10 asist), Semih Erden 19 (10 ribaund), Nedim Yücel 6 (8 ribaund), İzzet Türkyılmaz 16 (6 ribaund), Serhat Çetin 2 (4 asist), Ermal Kurtoğlu 13 (5 ribaund), Kenan Sipahi 2, Sinan Güler 11 (2 ribaund- 2 asist), Ender Erslan 6 (5 asist), Ersin Dağlı 13 (9 ribaund), İlkan Karaman 12 (3 ribaund), Emir Preldzic 4 (4 asist)
YABANCI YILDIZLAR KARMASI (115): Bo McCalebb 6 (7 asist), Jordan Farmar 13 (4 asist), Kirk Penney 4, Sasha Vujacic 20 (4 ribaund), Charles Davis 8 (4 ribaund), Joey Dorsey 12 (8 ribaund- 2 asist), Alede Aminu 12, Bobby Dixon 3 (3 asist), Dusko Savanovic 13 (6 ribaund), Jermareo Davidson 8, David Hawkins 10 (4 asist), Bojan Bogdanovic 6

Haberin Devamı

1.PERİYOT: 27-25
2.PERİYOT: 29-30
3.PERİYOT: 32-33
4.PERİYOT: 28-25

BEKO ALL-STAR ÜÇ SAYI YARIŞMASI GALİBİ; KİRK PENNEY
Fenerbahçe Ülker Sports Arena'da gerçekleştirilen Beko All-Star 2013, Üç Sayı Yarışmasını TED Ankara Kolejliler'den Kirk Penney kazandı.

Üç sayı yarışmasına Aliağa Petkim'den Lionel Chalmers, Erdemir'den Melih Mahmutoğlu, Pınar Karşıyaka'dan Jon Diebler, Türk Telekom'dan Daniel Harris Brown, Hacettepe Üniversitesi'nden Ogün Sevinç, TED Ankara Kolejliler'den Kirk Penney ve Olin Edirne'den Bekir Yarangüme katıldı.

Eleme turunda TED Ankara Kolejliler'den Kirk Penney 22 puan, Olin Edirne'den Bekir Yarangüme 17 puan ve Hacettepe Üniversitesi'nden Ogün Sevinç 15 puan toplayarak finale kaldı. Pınar Karşıyaka'dan Jon Diebler 14 puan, Erdemir'den Melih Mahmutoğlu 13 puan ve Aliağa Petkim'den de Lionel Chalmers 11 puan ile üç sayı yarışmasına eleme turunda veda ettiler.
İlk turda 22 puan toplayan Kirk Penney, finalde de 18 puanla ilk sırayı aldı. Finalde Ogün Sevinç 17 puan ve Bekir Yarangüme de 11 puanda kaldı.

Beko All-Star 2013 üç sayı yarışmasını kazanan TED Ankara Kolejliler'den Kirk Penney'e ödülünü TBF Disiplin Kurulu Başkanı İmran Işıldar sundu.

SMAÇ YARIŞMASINI İZZET TÜRKYILMAZ KAZANDI
Beko All-Star 2013 organizasyonun en dikkat çeken etkinliği olan smaç yarışmasını Banvit'ten İzzet Türkyılmaz kazandı.
Pınar Karşıyaka'dan Alade Aminu, Banvit'ten İzzet Türkyılmaz, Fenerbahçe Ülker'den İlkan Karaman ve Antalya Büyükşehir Belediyesi'nden Warren Carter katıldı.

Haberin Devamı

Beko All-Star organizasyonun en keyifli etkinliğinin ilk turunda Pınar Karşıyaka'dan Alede Aminu 142 puan ve Banvit'ten İzzet Türkyılmaz 136 puanla finale yükselirken, Antalya Büyükşehir Belediyesi'nden Warren Carler ile Fenerbahçe Ülker'den İlkan Karaman ise elendi.

Büyük bir heyecana sahne olan final bölümünde ise Banvit'ten İzzet Türkyılmaz 148 puanla smaç yarışmasını kazanırken, Alede Aminu ise 143 puanla ikinci oldu.
Beko All-Star 2013 smaç yarışmasını kazanan İzzet Türkyılmaz'a ödülünü TBF Disiplin Kurulu Başkanı İmran Işıldar sundu.

HADİSE ŞARKILARINI SESLENDİRDİ
Fenerbahçe Ülker Spots Arena'da düzenlenen Beko All-Star 2013 organizasyonunda Hadise, şarkılarıyla İstanbullu basketbolseverlere unutulmaz anlar yaşattı.

Beko All-Star 2013 organizasyonda Türk Yıldızlar Karması ile Yabancı Yıldızlar Karması arasında oynanan gösteri karşılaşmasının devre arasında şarkılarıyla İstanbullu basketbolseverleri coşturan Hadise, dakikalarca ayakta alkışlanırken, Beko All-Star organizasyonuna da büyük renk kattı.

Haberin Devamı

BROOKLYNETTES BEKO ALL-STAR'DA İZLEYENLERİ BÜYÜLEDİ
Beko All Star 2013 organizasyonunda basketbolseverler, NBA takımlarından Brooklyn Nets'in dans grubu Brooklynettes ile keyifli anlar yaşadı.

Bu yıl Fenerbahçe Ülker Sports Arena'da düzenlenen Beko All-Star 2013'de gösterileriyle Brooklynettes dans grubu, basketbolseverlere keyifli zaman yaşattılar.

NBA takımlarından New Jersey Nets'in geçtiğimiz sezon sonunda Brooklyn'e taşınma kararı almasının ardından yeniden yapılanmaya gitmesiyle oluşturduğu dans grubu ve yeni maskotu Beko All Star'da dansları ve özel şovları ile organizasyona heyecan kattı.

Brooklyn Nets'in maçları dışında NBA organizasyonlarında da performans sergileyen Brooklynettes dans grubu en son Brezilya'daki NBA 3X turnuvasında da yer almıştı.

Haberin Devamı

BEKO ALL-STAR 2013'TE YILDIZLAR ŞUT YARIŞMASI DÜZENLENDİ
Fenerbahçe Ülker Sports Arena'da düzenlenen Beko All-Star 2013 organizasyonunda Yıldızlar Şut Yarışması düzenlendi.
Birinci takımı Hüsnü Çakırgil, Birsel Vardarlı, Jordan Thedore, ikinci takımı Levent Topsakal, Şaziye İvegin, Lionel Chalmers ve üçüncü takımı da Serdar Apaydın, Esra Şencebe ve Daniel Ewing oluşturdu.

İstasyonları 37 saniyede tamamlayan Serdar Apaydın, Esra Şencebe ve Daniel Ewing'in takımı birinci olurken, Levent Topsakal, Şaziye İvegin, Lionel Chalmers'ın takımı 57 saniye ile ikinci ve Çakırgil, Birsel Vardarlı, Jordan Thedore'un oluşturduğu takımla 1:43 saniye ile üçüncü oldu.

Yıldızlar Şut Yarışmasını kazanan Serdar Apaydın, Esra Şencebe ve Daniel Ewing'in oluşturduğu takıma ödülü Türkiye Basketbol Federasyonu Asbaşkanı Akın Suel sundu.

İSTANBUL / DHA

YORUM YAZ