Arama

Popüler aramalar

Basketbol Süper Lig'inde iki maç ertelendi

THY EuroLeague'de mücadele eden temsilcilerimiz Fenerbahçe Beko ve Anadolu Efes'in, Basketbol Süper Ligi'nde oynayacakları karşılaşmalar ertelendi.

Basketbol Süper Lig'inde iki maç ertelendi

Anadolu Efes ile Fenerbahçe Beko'nun Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 27. haftasında oynayacakları maçlar, THY EuroLeague play-off'ları nedeniyle ertelendi.

Haberin Devamı

Türkiye Basketbol Federasyonundan yapılan açıklamada, Yukatel Merkezefendi Belediyesi Basket-Fenerbahçe Beko ve Pınar Karşıyaka-Anadolu Efes müsabakalarının tehir edildiği bildirildi.

EuroLeague play-off'larında Anadolu Efes, son şampiyon Panathinaikos AKTOR ile mücadele edecek. Fenerbahçe Beko ise Paris Basketbol ile karşı karşıya gelecek.

Anadolu Efes ile Fenerbahçe, 3 galibiyete ulaşacak takımların Dörtlü Final bileti alacağı play-off serisinde ilk 2 maçlarını 22 ve 24 Nisan'da oynayacak.