MENÜ

ASVEL galibiyeti sonrası Fenerbahçe Beko'da Marko Guduric: Devrede hatalarımızı konuşup çok hırslı döndük

Turkish Airlines EuroLeague'in 4. haftasında sahasında ağırladığı LDLC ASVEL'i 101-86 mağlup eden Fenerbahçe Beko'nun yıldızlarından Marko Guduric, 13 sayı geride girdikleri devre arasında hatalarını konuşarak çok hırslı bir şekilde sahaya döndüklerini belirtti.

ASVEL galibiyeti sonrası Fenerbahçe Beko'da Marko Guduric: Devrede hatalarımızı konuşup çok hırslı döndük

Turkish Airlines EuroLeague'in 4. haftasında Fenerbahçe Beko, sahasında ağırladığı LDLC ASVEL'i 101-86 mağlup etti. Sarı-Lacivertliler'in yıldızlarından Marko Guduric, karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

İkinci yarıdaki geri dönüşe ilişkin konuşan Guduric, “İki çok farklı devre oldu. Maça iyi başlayamadık. Alan savunmasıyla bizi biraz şaşırttılar. O bölümde hem iyi savunma yapmıyorduk hem de hücumları çok zorluyorduk o bölümde. Devrede hatalarımızı konuştuk ve çok hırslı bir şekilde döndük. Biz, Final Four’a gitmek istiyoruz. Bunu yapacaksak hücumumuzu, savunmamızı yukarıya çekmemiz gerekiyor. İkinci yarıda savunmayı yukarı çektikten sonra şutlarımızı da sokmaya başladık ve galibiyet geldi. Bizim uyandıran koçun konuşması oldu.” dedi.

Marko Guduric, takım arkadaşı Nick Calathes ile ilgiliyse şu ifadeleri kullandı:

EuroLeague’in en iyi oyun kurucularından biri Nick. Sahada tam bir lider. Nick’in varlığından en çok mutlu olanlardan biri de Motley’dir (gülüyor.) Biz böyle devam etmeliyiz. Yüksek enerjili savunmaya devam etmeliyiz. Bizim hedefimiz belli. Bunu yapmak istiyoruz.

 

ASVEL galibiyeti sonrası Fenerbahçe Bekoda Marko Guduric: Devrede hatalarımızı konuşup çok hırslı döndük

YORUM YAZ