MENÜ

Asena Yalçın’dan üçlük rekoru

Çukurova Basketbol Play-Off ilk maçında Çankaya Üniversitesi'ni 114-67’lik skorla yenerken, Asena Yalçın unutulmaz bir performansa imza attı. Milli basketbolcu, ilk yarıda 9’da 8 üç sayı isabetiyle oynadı ve kadın basketbolunda bir devrede en çok üçlük atan isim unvanını kazandı.

Asena Yalçın’dan üçlük rekoru

Çukurova Basketbol, ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi Nilay Aydoğan Sezonu Play-Off ilk maçında Çankaya Üniversitesi karşısında 114-67’lik skorla kazanırken, Asena Yalçın unutulmaz bir performansa imza attı.

Haberin Devamı

Asena Yalçın’dan üçlük rekoru

Milli Basketbolcu, ilk yarıda 9’da 8 üç sayı isabetiyle oynarken, kadın basketbolunda bir devrede en çok üçlük atan isim unvanını kazandı. Maçı da 11’de 9 üç sayı isabeti ve 29 sayıyla tamamlayan Asena Yalçın, 8 asist ve 6 ribaunt, 2 top çalma istatistikleri ile triple double’a yakın bir performans sergiledi.

Dinlenme fırsatı buldu

Çankaya Üniversitesi karşısında Gökşen Fitik 15 sayı, 6 ribaunt, Özge Özışık, 5 sayı, 10 asist, Esra Ural Topuz 14 sayı, 12 ribaunt, Sinem Ataş 17 sayı, 7 asist ile yıldızlaşırken, Gamze, Takmaz 10, Cansu Köksal da 7 sayıyla oynadı. Yerli oyuncuların müthiş performansıyla rahat bir galibiyet elde eden normal sezonun lideri Çukurova Basket’te 3 yabancı toplam 17 sayı üretirken, yoğun maratonda fazla süre almadan, dinlenme fırsatı da buldu.

Haberin Devamı

Kadın Basketbol Ligleri resmi hesabı da bu rekoru işte bu paylaşımla duyurdu:

Asena Yalçın’dan üçlük rekoru

YORUM YAZ