MENÜ

Anadolu Efes'ten Ergin Ataman'a büyük jest

Anadolu Efes’ten ayrılıp, Panathinaikos’un başına geçen koç Ergin Ataman’a, adeta kendisine veda gecesine dönen şampiyonluk kutlamasında kulüp başkanı Tuncay Özilhan tarafından büyük jest yapıldı.

Anadolu Efes'ten Ergin Ataman'a büyük jest

Belki de ilk kez görevinden ayrılan bir antrenör için bu denli büyük bir kutlama ve tören yapılırken, Başkan Özilhan’ın teşekkür konuşması başarılı çalıştırıcıyı gururlandırdı. Özilhan, Ergin Ataman’ın kendilerine yaşattığı sayısız başarı için, Anadolu Efes Kulübü’nü Euroleague’in zirvesine çıkardığı için, ayrılık kararı aldıktan sonra bile kendisine verdiği sözü tutup Basketbol Süper Ligi’nde şampiyonluk sevinci yaşattığı için bu kulübün efsanelerinden birisi haline geldiğini, bu nedenle kendisine sonsuz teşekkür ettiğini söyledi. Özilhan, “Aslında bu ayrılığı biz kısa süreli bir ayrılık olarak görüyoruz. Bazen ayrılıklar iki tarafa da iyi gelir, biz de böyle bir ayrılık kararı aldık” dedi.

Haberin Devamı

ARTIK MÜTEVELLİ HEYETİNDE

Ancak gecenin sürprizi Başkan Tuncay Özilhan’ın, Ergin Ataman’a mütevelli heyeti teklifiyle yaşandı. Başkan Özilhan, “Hocamız da kabul ederse, kendisini grubumuzun mütevelli heyetinde görmek isteriz. Çünkü her zaman bizimle olmasını istiyoruz. Zaten oğlu Sarp, bizimle olacak, maçlarımıza gelecek. Hocamız da bu teklifimizi kabul ederse, o da bizden ayrılmamış olacak” ifadelerini kullandı.

Koç Ergin Ataman da bu teklifin kendisine gurur verdiğini ve seve seve Anadolu Efes ailesinin bir ferdi olarak kalacağını söyledi.

 

Anadolu Efesten Ergin Atamana büyük jest

YORUM YAZ