MENÜ

Anadolu Efes'te yeni koç konusunda karar verildi!

Sezona Erdem Can ile başlayıp sonrasında Tomislav Mijatovic ile devam eden Anadolu Efes'te yeni sezonda takımın başında olacak isim konusunda kararın verildiği iddia edildi.

Anadolu Efes'te yeni koç konusunda karar verildi!

Turkish Airlines EuroLeague'de Play-Off şansını Play-In'de Virtus Bologna'ya karşı aldığı iç saha yenilgisi ile kaybeden Anadolu Efes'te yeni sezonun çalışmalarına hız verilmiş durumda. Efes'te gündemdeki ilk konu yeni koç...

Haberin Devamı

Anadolu Efeste yeni koç konusunda karar verildi

XAVI PASCUAL İDDİALARI VARDI

Sezona Erdem Can yönetiminde başlamasına rağmen alınan başarısız sonuçların ardından takımı Tomislav Mijatovic'e emanet eden Anadolu Efes'in farklı bir koç ile yeni sezona başlaması bekleniyor. Bu doğrultuda Efes'in Zenit St Petersburg'un başantrenörü Xavi Pascual ile anlaştığı iddia edilmişti.

Anadolu Efeste yeni koç konusunda karar verildi

SPANOULIS GÜNDEME GELDİ

İspanyol basınından Encestando, Anadolu Efes'in son dönemde Vassilis Spanoulis'i de gündemine aldığını belirtti. Oyunculuk dönemiyle Avrupa basketbolunun efsane isimleri arasında yer alan Spanoulis, bu sezon Peristeri'nin başantrenörü olarak görev yapmıştı.

Anadolu Efeste yeni koç konusunda karar verildi

SON KARAR ALIMPIJEVIC OLDU!

Encestando, gündeme giren isimlere rağmen Anadolu Efes'in son kararını Dusan Alimpijevic'ten yana kullandığını belirtti. EuroCup'ta hem Bursaspor hem de Beşiktaş ile tarihi başarılara imza atan 38 yaşındaki çalıştırıcının yeni sezonda Anadolu Efes'in başında olması bekleniyor.

YORUM YAZ