MENÜ

Anadolu Efes'te çifte ayrılık! Yeni adresi belli oldu

Ergin Ataman sonrası Erdem Can dönemi başlayan Anadolu Efes'te bir kabuk değişimi yaşanıyor. Ayrılık haberleri de gelmeye başladı ve Egehan Arna ile Chris Singleton'la yollar ayrıldı. Egehan Arna'nın yeni takımı da direkt açıklandı. İşte yaşanan gelişmeler...

Anadolu Efes'te çifte ayrılık! Yeni adresi belli oldu

Basketbol dünyasında hareketli günler yaşanmaya devam ediyor. Özellikle Anadolu Efes'te yaşanan değişim rüzgarları ayrılıkları da beraberinde getirdi. Efes'te başarıları en yukarıya çıkartan isim olan başantrenör Ergin Ataman'ın Panathinaikos ile anlaşmasının ardından sezonun flaş ismi Erdem Can'ı takımın başına getiren İstanbul ekibinden ayrılık haberleri de gelmeye başladı.

Haberin Devamı

YENİ TAKIMINI AÇIKLADI

Kabuk değişimine giren Anadolu Efes'te Egehan Arna ve Chris Singleton'la yolların ayrıldığı duyuruldu.

EGEHAN ARNA'NIN YENİ TAKIMI BELLİ OLDU

Beşiktaş, Anadolu Efes'ten ayrılan Egehan Arna'yı transfer ettiğini açıkladı. Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada; "Erkek Basketbol Takımımız, milli basketbolcu Egehan Arna ile sözleşme imzaladı. Erkek Basketbol Takımımız, 2023-2024 sezonu transfer çalışmaları kapsamında başarılı forvet Egehan Arna'yı kadrosuna kattı. Egehan Arna geride kalan sezonda Anadolu Efes forması giymişti." ifadelerine yer verildi.

Anadolu Efeste çifte ayrılık Yeni adresi belli oldu

SINGLETON KORKUTMUŞTU

Geçtiğimiz ay tecrübeli basketbolcu Chris Singleton, hastaneye kaldırılmış ve herkesi tedirgin etmişti. 33 yaşındaki basketbolcunun müşahade altında tutulduğu ve durumunun iyi olduğu aktarılmıştı.

Haberin Devamı

Prof. Dr. Hakan Uçar kalp krizi iddialarına, "Hastamız göğüs ağrısı şikayetiyle bize başvurdu. Anjiyo grafisinde herhangi bir kalp damar tıkanıklığı saptamadık. Yani hastanın kalp krizi durumu yok. Ardından başka testler yaptık ve teşhisimizi koyduk. Hasta perikardit... Perikardit nedir? Perikardit kalp zarının iltihabıdır. Çoğunlukla bir enfeksiyon sonucu gelişir ve geçici bir durumdur." yanıtını verdi.

Hakan Uçar açıklamasının devamında, "Chris Singleton tedaviye çok iyi yanıt verdi. 1-2 hafta dinlendireceğiz. Ortalama 1 ay sonra rahatlıkla normal spor hayatına dönebilir." ifadelerini kullandı.

Anadolu Efeste çifte ayrılık Yeni adresi belli oldu

SERTAÇ ŞANLI O ANLARI ANLATTI

Anadolu Efeste çifte ayrılık Yeni adresi belli oldu

YORUM YAZ