MENÜ

Anadolu Efes, Valencia deplasmanında

Turkish Airlines EuroLeague'de üst sıralara tırmanmayı hedefleyen Anadolu Efes, bugün Valencia ile deplasmanda kozlarını paylaşacak. Temsilcimiz, İspanya’da galibiyete uzanarak 4 maç sonra kazanmayı hedefliyor.

Anadolu Efes, Valencia deplasmanında

Turkish Airlines EuroLeague'de Anadolu Efes, son günlerde istediği sonuçları alamadı. Temsilcimiz üst üste çıktığı; Maccabi Tel Aviv, Bayern Münih, Baskonia ve Fenerbahçe karşılaşmalarından yenilgiyle ayrıldı. Lacivert￾Beyazlılar, bu akşam ise son 5 maçından 3 galibiyet ile ayrılan Valencia ile deplasmanda kozlarını paylaşacak. İstanbul ekibinin tek hedefi, zorlu mücadeleden galibiyetle ayrılıp, yeniden üst sıralara tırmanmak olacak.

Haberin Devamı

KÖTÜ GİDİŞATI BİTİRMEK İSTİYORLAR

Temsilcimiz, şimdiye kadar çıktığı 17 karşılaşmada 7 galibiyet ve 10 yenilgi elde etti. Play-Off hattından uzaklaşmamaya çalışan İspanyol temsilcisi ise 9 galibiyet ve 8 yenilgi çıkardı. 4 maçtır kazanamayan Anadolu Efes’te teknik ekip ve oyuncular zorlu karşılaşma öncesinde söz konusu kötü gidişata son vermek için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

TSİ 21:30'da başlayacak mücadele S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından canlı yayınlanacak.

 

Anadolu Efes, Valencia deplasmanında

YORUM YAZ