MENÜ

Anadolu Efes Başantrenörü Ergin Ataman'a büyük şok! Otele alınmadı!

Bebek Oteli, davetli olarak gelen Anadolu Efes Başantrenörü Ergin Ataman'ı içeriye almadı!

Anadolu Efes Başantrenörü Ergin Ataman'a büyük şok! Otele alınmadı!

Beşiktaş Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Bozkurter'in daveti üzerine Ergin Ataman bugün Bebek Oteli'ne gitti. Bozkurter ile buluşacak olan Ergin Ataman büyük sürpriz yaşadı.

Haberin Devamı

Anadolu Efes Başantrenörü, Bebek Oteli güvenlik görevlileri tarafından içeri alınmadı.

Beşiktaş Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Bozkurter, yaşanan bu olaydan ötürü çok şaşkın olduğunu dile getirirken, Demirören Haber Ajansı'na (DHA) yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Ergin Ataman benim davetim üzerine Bebek Otel'e geldi. İçeride beklerken koçun otele alınmadığını öğrendim. Nedenini sorduğumda bunun yönetim kurulu kararı olduğunu söylediler. Böyle bir şey olur mu? Ergin Ataman, Türkiye'nin gururudur. Avrupa'nın en önemli takımlarından birisinin antrenörünü bu şekilde İstanbul'un en güzel yerlerinden birinde bulunan otele almamak olmaz. Hukuki olarak gereken müracaatı yapacağız."

Bu arada Bebek Otel yetkililerinden ise bu konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapılmadı.

Haberin Devamı

Ergin Ataman otel ile ilgili tweet atmıştı

Anadolu Efes'in başantrenörü Ergin Ataman, sosyal medya hesabından Bebek Oteli ile ilgili tweet atmıştı. Ataman, Bebek Otel'in sabah kahvaltısına çocukları almama kuralını eleştiren tweetinde şu ifadeler yer vermişti:

Turizmde dünya cenneti bir ülke olma iddası ile yola cıkıp, varolan değerlerimizi yok etmekte üstümüze yok! İstanbul'un en güzel mekanlarından yılların Bebek Hotel'ini devralan yeni işletmenin, sabah kahvaltısına çocuk almama kuralı tam bir turizim skandalı…

YORUM YAZ