MENÜ

Alperen Şengün durdurulamıyor! Houston Rockets tarihine geçti

NBA'de heyecan kaldığı yerden devam ederken Houston Rockets, Chicago Bulls ile kozlarını paylaştı. Milli basketbolcu Alperen Şengün'ün double-double ile yıldızlaştığı maçta Rockets rakibini 133-118’lik skorla mağlup etmeyi başardı. Yıldız basketbolcu takımının tarihine de geçmeye başardı.

Alperen Şengün durdurulamıyor! Houston Rockets tarihine geçti

NBA'de normal sezon heyecanı geçtiğimiz gece oynanan maçlarla devam etti. Milli basketbolcu Alperen Şengün'ün yıldızlaştığı gecede Houston Rockets, Chicago Bulls'u 133-118 mağlup etmeyi başardı.

Haberin Devamı

DOUBLE-DOUBLE

Chicago Bulls karşısında 10/12 şut isabetiyle oynayan Alperen Şengün, 32 dakika süre aldığı maçta 25 sayı, 11 ribaund ve 6 asist ile double-double yapmayı başardı ve takımının galibiyetinde büyük pay sahibi oldu.

Rockets'ta Alperen Şengün'e Kevin Porter Jr. 36, Jalen Green ise 24 sayıyla eşlik etti. Bulls'ta DeMar Derozan'ın 31 sayısı takımına yetmedi.

TARİHE GEÇTİ

Haberin Devamı

Maçta adeta muazzam performansıyla galibiyetin mimarı olan Alperen Şengün, Houston Rockets tarihine de geçti. Eurohoops'ta yer alan habere göre 32 dakika süre aldığı maçta 25 sayı, 11 ribaund ve 6 asist ile oynayan yıldız basketbolcu, Hakeem Olajuwon’dan bu yana Rockets formasıyla NBA’de saha içinde %80 isabet oranıyla oynayarak 25/10/5’e imza atan ilk oyuncu oldu. (Skorer)

Alperen Şengün durdurulamıyor Houston Rockets tarihine geçti

YORUM YAZ