Almanya'da skandal olay! Ergin Ataman ile Fenerbahçeli taraftarlar kavga etti

Turkish Airlines EuroLeague Final Four yarı final maçında Panathinaikos ile Fenerbahçe Beko karşı karşıya gelecek. Kritik maç öncesi Yunan temsilcisinin başantrenörü Ergin Ataman ile Fenerbahçeli taraftarlar arasında büyük gerginlik yaşandı.

Almanya’nın başkenti Berlin’de 24-26 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek Turkish Airlines EuroLeague Final Four yarı final maçında Panathinaikos ile Fenerbahçe Beko kozlarını paylaşacak. Yunanistan temsilcinin koçu Ergin Ataman, konaklayacağı otelin girişinde Fenerbahçeli taraftarlar ile sözlü münakaşa yaşadı.

Haberin Devamı

FENERBAHÇE'NİN RAKİBİ PANATHİNAİKOS

5 senenin ardından Final Four'a kalan Fenerbahçe Beko, Ergin Ataman'ın çalıştırdığı Panathinaikos ile finale çıkmak için mücadele edecek. Karşılaşma 24 Mayıs'ta Almanya'nın Berlin şehrinde oynanacak.

BÜYÜK GERİGİNLİK

Almanya'da Ergin Ataman, otele girişi sırasında sarı-lacivertli taraftarların küfürlü tezahüratlarına kızdı. Ataman taraftarların olduğu tarafa tepki gösterdi. Tecrübeli koç, kendisine doğru gelen taraftarlara ağır sözler sarf etti ve ardından güvenlik görevlilerinin olaya müdahale etmesini istedi.

Kısa süre sonra yaşanan gerginlik sona erdi ve tecrübeli koç, konaklayacağı otelin içine doğru hareket etti.

Almanyada skandal olay Ergin Ataman ile Fenerbahçeli taraftarlar kavga etti

YORUM YAZ