MENÜ

Adriyatik Ligi'nde şampiyon Zeljko Obradovic yönetimindeki Partizan!

Adriyatik'te ABA League'in final serisi beşinci maçında Zeljko Obradovic yönetimindeki Partizan, sahasında ağırladığı Kızılyıldız'ı 96-85 mağlup ederek seriyi 3-2 kazandı ve şampiyonluğa ulaştı.

Adriyatik Ligi'nde şampiyon Zeljko Obradovic yönetimindeki Partizan!

Adriyatik'te ABA League'in şampiyonu belli oldu. Final serisinde son maç heyecanı yaşandı. Partizan, sahasında ağırladığı ezeli rakibi Kızılyıldız'ı 96-85 mağlup ederek seriyi de 3-2 kazandı ve şampiyonluğa ulaştı.

Haberin Devamı

KIZILYILDIZ'IN SERİSİNE SON

Partizan, 3-2 kazandığı seriyle birlikte Kızılyıldız'ın şampiyonluk serisine de son vermeyi başardı. Kızılyıldız, ABA League'de son 3 sezonu şampiyonlukla tamamlamayı başarmıştı. Zeljko Obradovic yönetimindeki Partizan, bu zorlayıcı final serisini 3-2 ile geçerek zafere ulaşmayı bildi.

Adriyatik Liginde şampiyon Zeljko Obradovic yönetimindeki Partizan

SEYİRCİ REKORU KIRILDI

Partizan, seride oynadığı ilk iç saha maçında ABA League'in bir maçtaki seyirci sayısı rekorunu kırmıştı. Serinin ikinci maçında bu rekor geliştirilirken son maçta daha da etkileyici bir hale geldi. Partizan'ın Kızılyıldız mücadelesini takip eden 22.198 kişi ABA League'de bir maçtaki en yüksek seyirci rekoruna ulaştı.

Adriyatik Liginde şampiyon Zeljko Obradovic yönetimindeki Partizan

PLAY-OFF'LARIN MVP'Sİ PUNTER

Partizan'ı serinin beşinci maçında taşıyan isim Kevin Punter oldu. ABD'li skorer 32 sayı, 5 ribaunt, 2 asist ile galibiyetin en önemli mimarlarındandı. Bu performansının da etkisiyle Punter, ABA League Play-Off'larının MVP'si olmayı başardı.

Haberin Devamı

3 SANİYE KALA GERÇEKLEŞEN SEVİNCE ÇOK SİNİRLENDİ

Partizan'da Zeljko Obradovic, takımının maçı kazanması kesinleşse de yaşanan erken sevince büyük tepki gösterdi.

 Saha kenarında yaşanan sevinç sonrası çılgına dönen Obradovic, maçın bitmesinin beklenmesini istedi ve maçın tamamlanmasıyla önce Kızılyıldız'ın başantrenörü Dusko Ivanovic'i tebrik etti.

Adriyatik Liginde şampiyon Zeljko Obradovic yönetimindeki Partizan

MAÇTAN SONRA BÜYÜK KUTLAMA

Teknik kadro ve oyuncuların maç bitmeden yaşadıkları sevince çok sinirlenen Zeljko Obradovic, maçın bitme ve rakibin tebrik edilmesi sonrası kupa töreninde oyuncularıyla büyük bir kutlama gerçekleştirdi. Deneyimli koç, oyuncuları tarafından omuzlara alındı.

YORUM YAZ