MENÜ

Adrien Moerman: Umarım bu maç ile birlikte uzun bir galibiyet serisine başlarız

Turkish Airlines EuroLeague'in 29. haftasında deplasmanda Monaco ile karşı karşıya gelecek Anadolu Efes'in Fransız yıldızı Adrien Moerman, erteleme maçında Baskonia'ya karşı aldıkları yenilgi sonrası Monaco karşılaşmasıyla birlikte uzun bir galibiyet serisine başlamayı umduklarını belirtti.

Adrien Moerman: Umarım bu maç ile birlikte uzun bir galibiyet serisine başlarız

Turkish Airlines EuroLeague'in 29. haftasında temsilcilerimizden Anadolu Efes, deplasmanda Monaco ile karşı karşıya gelecek. Anadolu Efes'in Fransız yıldızı Adrien Moerman, karşılaşma öncesi açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Bu maçı kazanarak uzun bir galibiyet serisine başlamak istediklerini belirten Moerman, ""20. hafta erteleme maçında Baskonia’ya karşı beklemediğimiz bir mağlubiyet aldık. Play-Off için savaşıyoruz, bu yüzden her maç bizim için çok önemli. Mağlubiyet kredimizi tükettiğimizi düşünüyorum, kalan maçlarda yenilgi almamalıyız. AS Monaco iyi bir takım, yetenekli oyuncuları var. Ama inanıyorum ki, kendi oyunumuzu oynarsak istediğimiz ve ihtiyacımız olan galibiyeti elde edebiliriz. Maç boyunca çok dikkatli ve iyi konsantre olmalıyız. EuroLeague maçlarında konsantrasyon kaybı size kötü sürpriz olarak geri dönebiliyor. Kötü bir sürpriz yaşamamak için 40 dakika boyunca savaşmalıyız. Ümit ediyorum ki, bu maç ile birlikte uzun bir galibiyet serisine başlarız" ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ