MENÜ

Başkent'ten Başkent'e!

İstanbul Belediye ve Karabük önünde yüzü gülmeyen Aslan, Süper Lig'deki ilk dış saha zaferini Ankaragücü'nü 3-0 yenerek elde etti. Cim Bom son deplasman galibiyetini geçen sezon 19 Mayıs Stadı'nda Gençlerbirliği'ne karşı almıştı.

Başkent'ten Başkent'e!

Ve Galatasaray, Süper Lig’deki ilk deplasman galibiyetini beşinci haftada Ankaragücü önünde kazandı. Sezonun ilk haftasında büyük umutlarla çıktığı Olimpiyat Stadı’nda İstanbul Büyükşehir Belediye’ye 2-0 kaybeden Sarı-Kırmızılılar, Kardemir Karabükspor karşısında da gülememişti. Necmettin Şeyhoğlu Stadı’ndaki karşılaşmada Erdem’in golüyle geriye düşen Aslan, bitime 7 dakika kala Felipe Melo’nun penaltısıyla beraberliği kurtarmıştı. Cim
Bom üçüncü dış saha sınavında deplasman sıkıntısını sonlandırdı. Fatih Terim’in öğrencileri, Ankaragücü’nü 3-0 yenerek, ilk deplasman galibiyetini elde etti. Galatasaray, Süper Lig’deki son dış saha zaferine geçen sezonun 33. haftasında Gençlerbirliği’ni 19 Mayıs Stadı’nda 3-2’lik skorla devirdiği karşılaşmada uzanmıştı.

Haberin Devamı

Ankaragücü kâbusu bitti

TT Arena’da mağlup ettiği Eskişehirspor’dan sonra Ankaragücü’nü de devirip, bu sezon ilk kez arka arkaya iki galibiyet kazandı. Geçen sezon Frank Rijkaard yönetimindeki Galatasaray ligin ilk beş haftasında 3 galibiyet, 2 mağlubiyetle 9 puan toplamıştı. Bu arada geçen sezon oynadığı maçlarda Ankaragücü’ne evinde 4-2, deplasmanda da 3-2 mağlup olan Aslan bu kâbusu da bitirmiş oldu.

YORUM YAZ