MENÜ

Başkan dönüyor!

Başkan Aziz Yıldırım, cezaevinden çıktıktan sonra ilk kez bugün Yönetim Kurulu toplantısına katılacak ve görevine kaldığı yerden devam edecek. Yıldırım'ı çalışanlar pastayla karşılayacak.

Başkan dönüyor!

3 Temmuz 2011’de şike soruşturmasında gözaltına alındıktan sonra tam 1 yıl cezaevinde kalan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, bugün yeniden yönetici arkadaşlarıyla bir araya geliyor. Cezaevinde tutuklu bulunduğu sırada gerçekleşen olağan kongrede rekor oyla 10. kez Fenerbahçe Başkanı seçilen Yıldırım, yeni seçilen arkadaşlarıylailk kez bugün toplantı yapacak. Tutukluluğunun sona ermesinin ardından, doktorlarının, ‘15 gün dinlen’ tavsiyesine uyan ve sağlık sorununu da halleden Fenerbahçe başkanı, bugün gerçekleştirilecek olan Yönetim Kurulu toplantısına başkanlık edecek. Aziz Yıldırım, böylece Fenerbahçe başkanlığı görevine fiilen başlamış olacak.

Yıldırım’ın bugünkü toplantıya katılacağını haber alan kulüp çalışanlarının, başkan için pastalı bir karşılama töreni düzenleyeceği belirlendi. Bu arada başkanvekili Abdullah Kiğılı’nın, Yönetim Kurulu toplantısına, son kongrede aday olmayan eski yöneticiler Ali Koç, Nihat Özdemir, Murat Özaydınlı, Cihan Kamer ve Serhat Çeçen’i de davet ettiği belirtildi. Aziz Yıldırım’ın, 1 yılı aşkın aranın ardından yine yönetici arkadaşlarıyla birlikte olacağı bu toplantının ardından kısa bir süreliğine Topuk Yaylası Tesisleri’ne gidip dinlenmeyi planladığı öğrenildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ