MENÜ

Başka bir arzunuz...

Transferde sessiz kaldığı için eleştirilen Galatasaray, transfer bombalarını bir bir patlatıyor. Kampın ilk günlerinde moralsiz gözüken Fatih Terim'in ise şimdi keyfine diyecek yok.

Başka bir arzunuz...

Ünal Aysal’ın, “25 Haziran’a kadar transferleri bitiririz” sözünü yerine getirememesi, taraftarları hayal kırıklığına uğratmıştı. Transferlerin bir türlü bitirilememesine en çok üzülen ise şüphesiz Fatih Terim’di. Zaman zaman basın yoluyla yönetime mesaj bile gönderdi tecrübeli teknik adam. Derken... Önce Hamit Altıntop bombası patladı. Galatasaraylılar tam bu habere sevinirken, Burak Yılmaz’ın da Aslan olduğu bilgisi gündeme bomba gibi düştü. Artık herkes başka transferleri konuşmayı bırakmış, “Burak’la Hamit acaba ne zaman kampa katılır” diye sorarken, Ambarat için Kayserispor’la anlaşılması taraftarları adeta sevinçten ‘çıldırttı’.

Her şey toz pembe

Peş peşe gelen transfer haberlerine en çok sevinen isim ise şüphesiz Fatih Terim oldu... Kampın ilk günlerinde moralsiz bir görüntü çizen İmparator gitti, yerine yüzünden tebessüm eksik olmayan bir İmparator geldi. Kısacası şu anda Galatasaray’da her şey toz pembe. Önce eleştirilen, ardından yere göğe sığdırılamayan yönetim ise Terim’e soruyor: Başka bir arzunuz...

Haberin Devamı
YORUM YAZ