MENÜ

Başbakan'dan 10 numaraya...

TRT-1'e konuk olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Alex için, “Çok takdir ettiğim bir futbolcu. Sadece gol atmakla kalmıyor, asist de yapıyor” dedi.

Başbakan'dan 10 numaraya...

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, TRT-1’de dün akşam yayınlanan “1’e 1 Futbol Özel” programının canlı yayın konuğu oldu. Fenerbahçeli futbolcu Alex’e övgüler yağdıran Başbakan Erdoğan, Galatasaray yönetimine de göndermelerde bulundu. Erdoğan, “Alex’i çok takdir ediyorum, çok istikrarlı. İlerlemiş yaşına rağmen gol krallığında bir numara. Sadece gol atmakla kalmıyor asist yapıyor. İstanbul’a gelen futbolcu kayboluyor. Anadolu’da ise öyle olmuyor” ifadelerini kullandı.

Galatasaray’a gönderme
Süper Lig’de çok fazla yabancı futbolcu bulunmasının doğru olmadığını da kaydeden Başbakan Erdoğan, “Bu kadar çok yabancı getirdiğinizde onları kulübede bekletemezsiniz. Yönetimlerin kendi gencine güveni yok. Onların üzerinde yatırım yapmalılar. Bu sene Galatasaray’ın durumuna bakalım. Bir sürü yabancı geldi gitti ne oldu. Gaziantep, Kayseri ve Bursa’ya baktığınızda yabancısı çok değil” dedi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ