MENÜ

Başakşehir'in eksiği Crivelli! Denizlispor maçında...

Başakşehir'in sezon başında transfer ettiği Enzo Crivelli sarı kart cezalısı olduğu için Denizlispor maçında görev yapamayacak. Bu sezon Süper Lig'de attığı 7 golle takımının en golcü oyuncusu olan Crivelli dışında Başakşeir'in eksiği yok. Denizlispor ile Başakşehir arasındaki Süper Lig'in 14.hafta maçı yarın saat 16:30'da başlayacak.

Başakşehir'in eksiği Crivelli! Denizlispor maçında...

Süper Lig'in 14. haftasında Başakşehir, yarın deplasmanda Denizlispor ile karşılaşacak. Süper Lig iki takım 7. kez karşı karşıya gelecek ve iki tarafın geçmiş maçlarda 3'er galibiyeti bulunuyor. Başakşehir, geride kalan 13 haftada 7 galibiyet, 4 beraberlik ve 2 mağlubiyet sonucu elde ettiği 25 puanla maç eksiğiyle üçüncü sırada bulunurken, yeşil-siyahlılar ise 5 galibiyet, 2 beraberlik, 6 mağlubiyetle hanesine yazdırdığı 17 puanla 9. sırada yer alıyor. Başakşehir ile Denizlispor, ligde bugüne kadar 6 defa birbirlerine rakip oldu. Bu mücadelelerde iki takım da 3'er galibiyete sahip. İstanbul ekibinin attığı 8 gole, Denizli temsilcisi de 9 golle karşılık verdi. Turuncu-lacivertliler ile yeşil-siyahlılar, Süper Lig'de son olarak 2009-2010 sezonunda karşı karşıya gelmiş, kazanan da 3-1'lik skorla Başakşehir olmuştu.

Haberin Devamı

Crivelli cezalı

Okan Buruk'un takımının 7 golle en skorer ismi olan Enzo Crivelli, sarı kart cezası nedeniyle Denizli'ye karşı forma giyemeyecek. 24 yaşındaki futbolcu haricinde Başakşehir'de sakat yada cezalı oyuncu bulunmuyor.

Maçın hakemi Alper Ulusoy

Yarın saat 16.30'da Denizli Atatürk Stadı'nda oynanacak maçı hakem Alper Ulusoy yönetecek. Ulusoy'un yardımcılıklarını Volkan Ahmet Narinç ve İbrahim Bozbey yapacak.

İSTANBUL (İHA) -

YORUM YAZ